Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ ΣΤΟ ΡΕΑΛΙΣΜΟ !...Σύμφωνα με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Δραγασάκη, το – ενιαίο πια – κόμμα του, περνάει από την ουτοπία στο ρεαλισμό.

Όπως διαβάζω στο ΒΗΜΑ, η προσέγγιση της κυβερνητικής εξουσίας, επιτάσσει την προσαρμογή των θέσεων και των προτάσεων, επί το ρεαλιστικότερο και το πιο εφαρμόσιμο.

Σχεδόν ταυτόχρονα, έσκασε και η πρώτη απόπειρα αναπροσαρμογής των πρακτικών του ΣΥΡΙΖΑ, επί το ρεαλιστικότερο, με δημόσια πρόταση ενός εκ των υποψηφίων βουλευτών του και στέλεχός του, ο οποίος στη σελίδα του στο Facebook, έγραψε τα εξής …ποιητικά : «ο Αύγουστος να είναι γλυκός όπως το τραγούδι....και μη ξεχνάτε...αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία...».

Την Αυγουστιάτικη, …ποιητική διάθεση του Καραγιάννη, έσπευσε να εκμεταλλευτεί η Ν.Δ. με ανακοινώσεις, ενώ η εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική έρευνα, για σχεδιαζόμενες κακουργηματικές (!) πράξεις.

Το πιο ενδιαφέρον, όμως, έρχεται από την πλευρά του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, σε ανακοίνωση απάντηση, κατηγορεί τη Ν.Δ. πως θέλει να κρύψει τα επερχόμενα, νέα, αντιλαϊκά μέτρα και ν΄ αποπροσανατολίσει το λαό, μη βρίσκοντας, όμως, τίποτα να πει για τα «ποιητικά» του στελέχους του, δίνοντας την εντύπωση – μήνυμα, πως οι προτάσεις του «παίζουν» για την αντιμετώπιση της κυβερνητικής πολιτικής, από το Σεπτέμβριο.

Στα πλαίσια αυτά, όπως αντιλαμβάνεται ο καθείς, αποκτούν περισσότερη ουσία και περιεχόμενο και οι δηλώσει του Γ. Δραγασάκη, για την προσαρμογή του ΣΥΡΙΖΑ, σε πιο ρεαλιστικές θέσεις, αλλά και οι αποφάσεις του πρόσφατου Συνεδρίου, για την ενιαιοποίηση του κόμματος και την κατάργηση των συνιστωσών !...

http://logoplokies.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.