Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Η εγχώρια διαπλοκή πλήττει χωρίς δίκη Παπακωνσταντίνου

Είναι γεγονός πως οι εκπρόσωποι του έθνους, των μιντια, της επανάστασης, της αγανάκτησης ακόμα και των δικαστών, πλήττουν χωρίς μία ακόμα δίκη παπακ! Κυρίως αυτοί στα Μέσα Μαζικής Καταστροφής και Ενημέρωσης!

Εξηγούμαι: Έσκασε χτες ένα ακόμα φιάσκο της Κυβέρνησης του Αντώνη_, αυτό με το Σταυρίδη, σωστά;;;; Γιατί την ίδια στιγμή έσκασε και νέα δικογραφία για τον Παπακ και φιγούραρε σε τρία τουλάχιστον Μέσα αρχικά (έθνος, ενικός, παραπολιτικά) και μετά άπλωσε σαν έρπης ολούθε; ...







Γιατί δεν έσκασε μία δικογραφία για το Στουρνάρα για παράδειγμα; Ή για το Χρυσοχοίδη ας πούμε; Ή για τον Αρβανιτόπουλο;

Εκτός και αν νομίζετε πως ΜΟΝΟΝ ο Παπακωνσταντίνου είναι επιλέξιμος στη διερεύνηση, σύμφωνα με τον κατάπτυστο Νόμο του Βενιζέλου περί ευθύνης Υπουργών! (που αμα μπορούσε εδω που ταλέμε, θα το βαζε ως ρήτρα ο ίδιος ο συντακτης του Νόμου) Ή μήπως νομίζετε πως δε φτάνουν σωρηδόν στη Βουλή μηνυτήριες αναφορές εναντίον πολιτικών;

Ε λοιπόν σας έχω νέα! Εκατοντάδες πολίτες μπορούν να καταγγείλουν μία πράξη ως παράνομη και οι εισαγγελείς, ως άλλοι πόντιοι πιλάτοι, να παραπέμψουν την υπόθεση στη Βουλή, άμα υπάρχει εμπλοκή ονόματος υπουργού!

Τεχνηέντως όμως και δω να "δώσουμε τα ευσημα" στο Βαγγέλη το Βενιζέλο, όσες «φίρμες» και αν περάσανε από την περιβόητη διερεύνηση από το Ναό της Δημοκρατίας, (ρουσόπουλος, βουλγαράκης, λιάπης, μαρκογιαννάκης) απολαμβάνουν μιας ιδιότυπης ασυλίας από τα Μέσα, με κορυφαία των ημερών εκείνη του παυλίδη, που αντί να βρίσκεται φυλακή, θέλει πια να γίνει και δήμαρχος τρομάρα του και έπαιζε σε όλα τα παραπολιτικά του σαββατοκύριακου! Πιέζεται κιόλας ο γλυκός μου...

Όλοι απολαμβάνουν ασυλίας, πλην ενός! Καμία μεγάλη πραγματικά υπόθεση δε φτάνει στη δικαιοσύνη, πλην αυτής του παπακ! Αντε και του Ακη, για να τα λέμε όλα!
Αυτήν τη φορά λοιπόν, σειρά έχει η αποφαση ΠΑΠΑΚ για «χορήγηση στη ΔΕΗ της άδειας για παραγωγή ρεύματος το καλοκαίρι του 2011 για να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν σε 10 νησιά, μεταξύ των οποίων σε Κρήτη και Ρόδο»




Που σε μια άλλη χώρα, μια άλλη ανάγνωση του παραπολιτικού του Έθνους, θα μίλαγε για προνοητικότητα του Υπουργού και οργάνωση των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να ΜΗΝ παθαίνουμε Σαντορίνες, να ΜΗΝ πιάνουν οι σταθμοί φωτιά και εκτός από τις διακοπές ρεύματος να ΜΗΝ τρέχει και το Ολγάκι σε εσπευσμένες ...διακοπές στο νησί!

Ναι αλλά τότε, πως θα (ξανα)κρεμάγαμε τον παπακ στα μανταλάκια, που 'χουμε και σύνδρομα στέρησης; Πως θα πορεύονταν το εγχώριο σύστημα διαπλοκής!;!;!

Ρητορικά είναι τα ερωτήματα! Μη σας βάζω σε προβληματισμό τώρα, μεσούσης της θερινής ραστώνης και χουμε άλλα! Άσε, τον (ξανα)παραπέμπουμε το Σεπτέμβρη...
: http://epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.