Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Πρώτο τραπέζι στην «Ελιά» Σημίτης – Βενιζέλος!

Αποστολή εξετελέσθη… Οι νεοφιλελεύθεροι εκσυγχρονιστές κατάφεραν επιτέλους το μεγάλο τους στόχο, για τον όποιο δούλευαν από τα μέσα της δεκαετίας του 1990.
Αφού πρώτα εξεφτέλισαν και απαξίωσαν το ΠΑΣΟΚ στις λαϊκές συνειδήσεις, το πατριωτικό – σοσιαλιστικό κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου, τώρα και επισήμως το κατάργησαν και ίδρυσαν την «Ελιά».

Το δικό τους «μαγαζί», το δικό τους όνειρο για μια Ελλάδα προσκυνημένη στα ξένα συμφέροντα και στην ντόπια ολιγαρχία.

Πρώτο τραπέζι πίστα στην «Ελιά» το δίδυμο που διέλυσε τη δημοκρατική παράταξη, υπηρέτησε πιστά τα ντόπια και ξένα συμφέροντα, έκανε την Ελλάδα προτεκτοράτο της Γερμανίας και συνεχίζει, ακόμα κι αυτή τη στιγμή να υλοποιεί τους εθνοκτόνους σχεδιασμούς του: Κώστας Σημίτης –Ευάγγελος Βενιζέλος.

Θα σταθούμε σε μια παράγραφο, από τη «διακήρυξή» τους, για να αντιληφθείτε τη θρασύτητα αυτής της συνάθροισης:

«Πέντε χρόνια τώρα, κάθε μέρα, οι Έλληνες στηρίζουμε την απόφασή μας να είμαστε στο Ευρώ και στην Ευρώπη. Κανείς δεν μας το επέβαλε. Ήταν απόφαση πατριωτικού ρεαλισμού και ιστορικής αυτογνωσίας. Ήταν απόφαση διεκδίκησης και όχι παθητικής συμμόρφωσης. Η συμμετοχή μας στο Ευρώ και στην Ευρώπη δεν είναι μόνο οικονομική επιλογή. Είναι εθνική στρατηγική. Η ανασυγκρότηση της χώρας μας είναι ενταγμένη στην προοπτική της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης».

1. Πέντε χρόνια, μας λένε, οι Έλληνες πεινάμε, αυτοκτονούμε, ξενιτευόμαστε επειδή εμείς το επιλέξαμε! (Ξεδιάντροποι).

2. Η συμμετοχή στο ευρώ, λένε, είναι ενταγμένη στην προοπτική της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, δηλαδή η Ελλάδα όχι απλώς να είναι προτεκτοράτο αλλά γερμανική επαρχία! (Προδότες).

Η θρασύτητα των καθαρμάτων θα τιμωρηθεί σύντομα στην κάλπη…

Σ.Μυτιληναίος

www.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.