Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Σκληρή απάντηση Πεταλωτή στον Γαβριήλ

Μπορεί το επίσημο ΠΑΣΟΚ να μην απαντά στις αιχμές, στελέχη όμως που είχαν κορυφαίες θέσεις στην κυβέρνηση Παπανδρέου, βγαίνουν μπροστά και υπερασπίζονται την υποψηφιότητα Καμίνη.
Τυπικό παράδειγμα τα όσα «απάντησε» στον νεαρό υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τα όσα λέει για τον σημερινό δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, χαρακτηρίζοντάς τον «εκλεκτό» του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

«Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ για την Αθήνα, με ταχύρρυθμα μαθήματα αλαζονείας και σκουρλετικές φτηνιάρικες ατάκες, προφανώς αδυνατεί να κατανοήσει ότι το ΠΑΣΟΚ του 2010, με ποσοστό πολλαπλάσιο από αυτό που έχει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκανε κομματικές επιλογές», λέει, θυμίζοντας την «ανατροπή» που έκαναν οι πολίτες, ψηφίζοντας Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, τους οποίους και χαρακτηρίζει «υποψηφιότητες πραγματικά υπερκομματικές, με χαρακτηριστικά μεταρρυθμιστικά, προοδευτικά, ανεξαρτησίας, σοβαρότητας». Μιλά για πραγματικούς «υπηρέτες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» και μάλιστα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, χωρίς κομματικό καπέλο, έπαρση και εξαρτήσεις…

Ο πρώην υπουργός δεν διστάζει να στηλιτεύσει ακόμα «παραληρήματα αλά Δούρου», όπως περιγράφει τις γνωστές δηλώσεις της περί αντιμνημονιακού μαζέματος σκουπιδιών, κυρίως όμως τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ σε Δήμους και Περιφέρειες που εκτιμά ότι δεν απέχουν από το παρελθόν, αφού οι επιτελείς του λειτουργούν ακόμα με λογικές του 3%. «Η δήθεν καθαρότητα σε επίπεδο αυτισμού», καταλήγει.

http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.