Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Μιλάει πολύ και...ενοχλεί.... Πολιτική δίωξη μετά από καταγγελία...υπαλλήλου της ΕΥΠ...Δεύτερη δίωξη μετά τον Παπακωνσταντίνου....!!

Μιλάει πολύ και...ενοχλεί.... Πολιτική δίωξη μετά από καταγγελία...υπαλλήλου της ΕΥΠ...
Ελεύθερος με εγγύηση 1.000.000 ευρώ ο Μιχάλης Καρχιμάκης...
Δεύτερη δίωξη μετά τον Παπακωνσταντίνου....!!

Η επίθεση του κατεστημένου εναντίον τω τελευταίων οχυρών της δημοκρατικής παράταξης άρχισε με εκωφαντικό τρόπο....
Αποτελεί προειδοποίηση προς όσους αμφισβητούν την σημερινή συγκυβέρνηση και της ασκούν κριτική....
Πρώτος την πληρώνει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, την ίδια στιγμή που ο καταστροφέας της χώρας, ο Γιάννης Παπαθανασίου τοποθετείται πρόεδρος στα Ελληνικά Πετρέλαια με ετήσιο μισθό 220.000 ευρώ συν μπόνους κλπ...
Το μήνυμα εστάλη...
Ακολουθεί ο Μιχάλης Καρχιμάκης ο οποίος αφήνεται ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 1.000.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα...
Οταν κυκλοφορούν ελεύθεροι και χωρίς καμία κατηγορία, καταχραστές του κλεμμένου τραπεζικού χρήματος, βιντεοκομιστές, φοροφυγάδες από τις διάφορες λίστες, ...θαλασσοδανειζόμενοι και θαλασσοδανειστές....
Κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε παραβίαση απορρήτων πολιτείας σε βαθμό κακουργήματος.
Η υπόθεση αφορά..... αναφορά υπαλλήλου της ΕΥΠ προς τον διοικητή της υπηρεσίας, σύμφωνα με την οποία ο πρώην υπουργός φέρεται να λάμβανε από υπαλλήλους της ΕΥΠ αντίγραφα των απόρρητων συντασσόμενων κάθε μήνα «αναφορών κατάστασης ασφαλείας – εκτίμησης απειλής», των ημερήσιων δελτίων ενημέρωσης και λοιπών εγγράφων που απευθύνονταν προς τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εξωτερικών, Δημόσιας Τάξης και Άμυνας.
Ο Μιχάλης Καρχιμάκης αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι ως βουλευτής προάσπιζε πάντα το εθνικό συμφέρον , εξέφρασε την πικρία του για την άσκηση δίωξης σε βάρος του.
Αναφέρει επίσης:
- Ότι βρέθηκε κατηγορούμενος εξαιτίας μιας εσωτερικής διαμάχης στην ΕΥΠ και η αναφορά στηρίζεται σε κίνητρα εξόφθαλμα και μονομερή με στόχο την ικανοποίηση των υπερασπιστικών αναγκών διωκόμενου συναδέλφου της υπαλλήλου που υπέβαλλε την αναφορά, στην ΕΥΠ.
-Μάλιστα αποδίδει τις συκοφαντικές καταγγελίες σε βάρος του, σε πολιτικά κίνητρα επικαλούμενος σχετικό απόσπασμα από την επίμαχη αναφορά στην οποία η μάρτυρας κατηγορίας αναφέρει ότι συγκεκριμένοι συνάδελφοί της συνδικαλιστές υπέστησαν «ανηλεή και απάνθρωπο διωγμό άνευ προηγουμένου από την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου και τα ανδρείκελα του στο υπουργείο και στην υπηρεσία».
- Χαρακτηρίζει ανύπαρκτο το περιστατικό που η καταγγέλλουσα περιγράφει, σύμφωνα με το οποίο σε συνάντηση με συνδικαλιστές σε εστιατόριο του Κολωνακίου, φέρεται να είπε ο πρώην υπουργός σε έναν από τους συνδικαλιστές «να του φέρει ένα από εκείνα τα ωραία χαρτιά». Αποδίδει δε την αναφορά στην προσπάθεια να δημιουργηθεί ποινικό υπόβαθρο σε βάρος του.
-Για την κατηγορία , σύμφωνα με την οποία, βρέθηκαν στο γραφείο του απόρρητα έγραφα του ΥΠΕΘΑ, υποστηρίζει πως αυτά έφτασαν στο γραφείο του ανωνύμως σε φάκελο το 2007, και πως ο ίδιος από τότε είχε χρησιμοποιήσει το περιεχόμενό του σε επερώτηση στη Βουλή στην οποία είχε απαντήσει ο τότε υπουργός Άμυνας, Βαγγέλης Μειμαράκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για να καταδείξει την αθωότητα του, καταλήγει:

«Ίσως με τις θέσεις που τολμηρά , αταλάντευτη και επίμονα κατά καιρούς εξέφρασα , να ενόχλησα και να κατέστησαν αντιπάλους μου διαφόρους. Όμως ποτέ και κανένας δεν απετόλμησε να αρνηθεί τον πατριωτισμό, την ηθική , την εντιμότητα και την ευσυνειδησία μου».
Για την προσωπικότητα του και την διαρκή μάχη που έδινε για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων , κατάθεσαν υπέρ του, οι πρώην υπουργοί, Δημ. Ρέππας, Φιλ. Πετσάλνικος και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.