Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Να αφαιρεθεί από τον Παπανδρέου η βουλευτική ιδιότητα θέλει η Ακριβοπούλου επειδή έτσι γουστάρει

Το κύριο θέμα της ανάρτησης δεν είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και η αήθης συντονισμένη επίθεση που για ακόμα μία φορά δέχεται από εσωκομματικούς αντιπάλους του και δημοσιογράφους. Το θέμα της ανάρτησης είναι η απίστευτη προκλητικότητα, η αήθεια, η ανυπαρξία ορίων στον δημόσιο λόγο. Η δημοσιογραφική εμπάθεια που σπάει κόκκαλα και κάνει τον οποιονδήποτε να αναρωτιέται εάν ο άνθρωπος που δέχεται επίθεση, σκότωσε τη μητέρα κάποιου εκ των επικριτών του. Με αφορμή την μη νομιμοποίηση της αυτοκατάργησης του ΠΑΣΟΚ από τον Γιώργο Παπανδρέου, όσοι έπνιγαν το γνωστό μίσος που τρέφουν για κάποιο λόγο για τον τέως Πρωθυπουργό, βρήκαν ευκαιρία να ξεράσουν και πάλι σε απευθείας μετάδοση.

Αυτή τη φορά σειρά είχε η λάτρης του Γιώργου Παπανδρέου, Κατερίνα Ακριβοπούλου. Στο παρελθόν με απίστευτη αντικειμενικότητα η ίδια μας παρουσίαζε τα ταξίδια του στις Συνόδους Κορυφής, ως "διακοπούλες" και μας έδειχνε την αντικειμενικότητά της με κάθε ευκαιρία. Μόνο μία αναζήτηση να κάνει κανείς στο youtube με λέξεις κλειδιά "Παπανδρέου Ακριβοπούλου" θα πέσει σε δεκάδες βίντεο με απίστευτη λάσπη, χυδαίες διατυπώσεις και προσωπικές κρίσεις με στόχο τον πρώην Πρωθυπουργό, ο οποίος καθώς αποφεύγει να κινηθεί νομικά εναντίον των υβριστών του, έχει επιτρέψει σε κάθε σχολιαστή που ενδύεται τον χαρακτηρισμό "δημοσιογράφος" να τον υβρίζει χυδαία.

Στο σημερινό δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου ( ο οποίος εγκαλούσε τον ΓΑΠ επειδή... παραιτήθηκε) λοιπόν, η Κατερίνα Ακριβοπούλου ξεσάλωσε, είπε για την ακρίβεια:

"Καλώς τα παιδιά, ο εξαφανισμένος ανύπαρκτος Παπανδρέου ο οποίος ευθύνεται για την κατρακύλα της χώρας και της παράταξής του, μετά από τουρισμό 2-3 χρόνων, στην πραγματικότητα ίσως θα έπρεπε να του αφαιρεθεί και η βουλευτική ιδιότητα, ούτε καν χρήση δεν έχει κάνει"

"Ο Παπανδρέου δεν θα κάνει κόμμα γιατί δεν έχει καμία σχέση ούτε με τα κόμματα ούτε με την πολιτική"

"Ο Παπανδρέου δεν μπορεί και δεν δικαιούται να κάνει κόμμα"

"Μας πήρε στο λαιμό του όλους, ποιός είναι ο Παπανδρέου που κάνει τουρισμό"

"Θέλει να ρίξει τον Βενιζέλο δεν τον νοιάζει τίποτε άλλο"

Και τέλος κερασάκι στην τούρτα από τον Ευαγγελάτο: "Ο Βενιζέλος κέρδισε κατά κράτος τον Παπανδρέου σε όποια μάχη"

Δημοσιογράφος λοιπόν, ξεστομίζει τέτοια πράγματα on air, οτι επειδή η ίδια δεν γουστάρει έναν βουλευτή πρέπει να του αφαιρεθεί η βουλευτική ιδιότητα, πράγμα πρωτοφανές και απίστευτο εάν δεν μιλάμε για τη Χρυσή Αυγή. Η εν λόγω δημοσιογράφος ενοχλείται για ακόμα μία φορά από τα "ταξιδάκια" του Παπανδρέου και από τη "μη χρήση της βουλευτική του ιδιότητας". Η αλήθεια όμως είναι οτι ο Παπανδρέου και στη Βουλή τοποθετείται και νομοσχέδια ψηφίζει ή καταψηφίζει, κάτι το οποίο δεν κάνει το ιερό τοτέμ "Κώστας Καραμανλής", για τον οποίο δεν έχει εισηγηθεί κάτι παρόμοιο. Του απαγορεύει δε να κάνει κόμμα, επειδή έτσι γουστάρει και κατά την άποψή της δεν έχει και δικαίωμα να κάνει κόμμα, καθώς δεν σκαμπάζει από πολιτική. Να μη ξεχάσουμε σε αυτό το σημείο να πούμε οτι από πολιτική προφανώς σκαμπάζουν οι νέες πολιτικές αγάπες του ΣΚΑΙ.

Είναι πραγματικά απίστευτο αλλά απ' οτι φαίνεται, προσπαθούν να φορτώσουν στον Παπανδρέου πρόθεση να ρίξει την κυβέρνηση και να αποσταθεροποιήσει τη χώρα. Στον άνθρωπο για τον οποίο πριν 3 χρόνια τσίριζαν οτι ήταν κολλημένος στην καρέκλα, ενώ ήταν αυτοδύναμος Πρωθυπουργός και τον καλούσαν να πάει σε εκλογές ή να παραιτηθεί. Στον άνθρωπο που σήμερα εγκαλούν για το οτι έκανε το αδιανόητο, να παραιτηθεί τηλεφωνικά, να ρίξει τον εαυτό του μπροστά στον αντίπαλό του, για χάρη της σταθερότητας. Στον άνθρωπο που για χάρη της σταθερότητας, όταν τα κανάλια που σήμερα δίνουν μάχη για να κρατηθεί στην εξουσία ο Σαμαράς, καλούσαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ να τον ρίξουν και φιλοξενούσαν τέτοιες απόψεις από άτομα όπως η Ντόρα Μπακογιάννη. Αυτό τον άνθρωπο σήμερα τον εγκάλεσαν που ... παραιτήθηκε και προσπαθούν να του χρεώσουν οτι πάει να κάνει στον Βενιζέλο ό,τι του έκανε πριν 3 χρόνια (το ομολογούν τώρα) προσπαθώντας αυτή τη φορά να τον παρουσιάσουν σαν ένα εκδικητικό κτήνος που θα τινάξει τη χώρα στον αέρα για να πάρει εκδίκηση. Τον άνθρωπο που κάθεται και ανέχεται για χάρη της σταθερότητας το ξήλωμα μεταρρυθμίσεων που πέρασαν με κόπο, που βλέπει το ΠΑΣΟΚ να μπασταρδεύεται ιδεολογικά ακόμα περισσότερο χωρίς να πρόκειται για κάποια "εθνική ανάγκη" απλά και μόνο για να κλείσει το ντηλ της επιτροπείας Βενιζέλου!

Ένα ΠΑΣΟΚ που πλέον δεν υπάρχει, είναι ισότιμος εταίρος με κόμματα 10 ατόμων στο εγχείρημα της "ελιάς" που υποτίθεται θα ήταν προσωρινός σχηματισμός μόνο για τις Ευρωεκλογές. Εγκαλείται λοιπόν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που δεν νομιμοποίησε αυτό το αίσχος, που δεν νομιμοποίησε την αυτοκατάργηση ενός ιστορικού κόμματος. Και εξαιτίας αυτού, μπήκε μπροστά μία κασέτα που λέει οτι "θα ρίξει την κυβέρνηση". Είναι προφανές οτι όταν κάποιος στηρίζει λυσσαλέα μια σύμπραξη Σαμαρά/Βενιζέλου, στηρίζει ουσιαστικά την πολιτική ανηθικότητα και την πολιτική ξετσιπωσιά, αναμενόμενη λοιπόν η αδυναμία κατανόησης του διαφορετικού. Ερμηνεύουν τις κινήσεις Παπανδρέου σαν να πρόκειται για έναν ακόμη Σαμαρά, για έναν ακόμη Βενιζέλο, γιατί σε αυτούς τους πολιτικούς έχουν μάθει.

Η χώρα πρέπει να ξεφορτωθεί τους νταβατζήδες και αυτός είναι ο μόνος πόλεμος που πρέπει να κάνει ο Παπανδρέου. Πόλεμος στα συμφέροντα. Με ονόματα.
- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.