Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Αλλαγή στάσης του Σαμαρά και... βίαιη ωρίμανση του Τσίπρα!!!

Αυτή δεν είναι... κοινωνία, αλλά είναι μια ζούγκλα!
Θα περιμένουμε λοιπόν να ωριμάσει οΤσίπρας, όπως περιμέναμε ν’ αλλάξει στάση ο Σαμαράς κοκ. Δηλαδή, δεν τους άρεσε που είχε αρχίσει μια προσπάθεια η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τον Παπανδρέου για να ξεφύγουμε από την αδράνεια; Κι εδώ επαναλαμβάνω ότι ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ με τις γελοιότητες του Σαμαρά που τα είχε στυλώσει και δεν στήριζε τις επιλογές της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Βέβαια, οικτίρουν ακόμα τον Παπανδρέου γιατί τάχα μας έβαλε στο Μνημόνιο! Και ποιος το ήθελε το Μνημόνιο;;; Αλλά εκεί που είχε φτάσει η Ελλάδα, δηλαδή στου παπά το κουτάλι (για να κηδευτεί...), ήταν η μόνη διέξοδος η προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης.

.............................
Όσο ακούω ότι ακόμα τους φταίει ο Παπανδρέου, τόσο οργίζομαι με την υποκρισία τους. Όταν ταξίδευε εδώ κι εκεί ο Παπανδρέου για τις ελληνικές υποθέσεις, τον κορόιδευαν. Τώρα που τρέχουν αυτοί, εμείς τι να πούμε;;; Τι διαφορετικό έκανε ο Σαμαράς από αυτά που είχε σχεδιάσει ο Παπανδρέου;;; [Όποιος απαντήσει, θα έχει ένα βράδυ παρέα με την Μέρκελ...]. Κι ο Τσίπρας που τρέχει εδώ κι εκεί, ψάχνοντας για συνομιλητές;;; Να δει τον Σόιμπλε, να συναντηθεί με τον Αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα, να πάει στις ΗΠΑ, πήγε στη νότιο Αμερική... Κι ακόμα τους φταίει ο Γιώργος Παπανδρέου!!!
Ακόμα θέλω να σημειώσω την ηλιθιότητα του Σαμαρά και των συνεργατών του που επαναλαμβάνουν τα περί ανάκτησης της αξιοπρέπειάς μας!!! Είναι σαφές ότι κατοικοεδρεύουν σε άλλον πλανήτη. Βέβαια, μπορεί τώρα να λέει ό,τι θέλει αφού κινείται με τις πατερίτσες της ομοϊδεάτισσας Μέρκελ, η οποία έκανε τα πάντα για να βγάλει από τη μέση τον Παπανδρέου...

Ν.ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ
http://nikoslagadinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.