Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ...

Ο Αντρίκος Παπανδρέου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «Ο κ. Καμμένος δήλωσε σήμερα στο δικαστήριο ότι τιμά την προσωπικότητά μου, ότι ουδέποτε στράφηκε εναντίον μου και ότι τα αναφερόμενα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο δεν έχουν αυτόν ως πηγή. Όλα κρίνονται από τη Δικαιοσύνη»...
Προφανώς θα ακούσατε τι είπε ο Καμμένος όταν βγήκε από το Δικαστήριο! Επειδή είναι διεστραμμένος κι έχει εμμονές με τους Παπανδρέου, λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Από την εποχή ακόμη του Ανδρέα, τον οποίο κατηγορούσε ως αρχηγό της 17 Νοέμβρη. Ο Καμμένος, λοιπόν, συνεχίζει το συκοφαντικό έργο του καλυπτόμενος πίσω από την βουλευτική ασυλία και δήθεν υπερασπιζόμενος τον λαό!!!
Από τότε που εμφανίστηκε στο πολιτικό προσκήνιο, η τακτική που ακολουθεί ο Καμμένος έχει απόλυτη σχέση με τη συκοφαντία και τον τραμπουκισμό. Και φυσικά δεν μπορεί να επιβιώσει πολιτικά με άλλο τρόπο. Δεν έχει θέσεις, δεν έχει πολιτικές αρχές, δεν ξέρει τι θέλει... Το μόνο που καταφέρνει είναι να στηρίζεται στην αγωνία του λαού που υφίσταται μια σκληρή δημοσιονομική πολιτική κι αυτό είναι που δίνει την ευκαιρία στην ευδοκίμηση του λαϊκισμού. Γιατί ο Καμμένος είναι και λαϊκιστής του χειρίστου είδους.

Ν.ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.