Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Φόβοι στο ΠΑΣΟΚ για συνέδριο-φιάσκο

Έντονος προβληματισμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην Ιπποκράτους καθώς όσο πλησιάζουμε προς το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, τόσο πιο αρνητικά είναι τα μηνύματα που εισπράττουν οι οργανωτές του, ως προς τη συμμετοχή των πολιτών.

Πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν ότι η παρουσία του κόσμου θα είναι φοβερά χαμηλή παρά τα χρήματα που θα διατεθούν για τη μετακίνηση...

...στελεχών από όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην τηλεοπτική σκηνοθεσία της ομιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου καθώς επιθυμούν τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή να έχουν συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος για να βγει η...φωτογραφία.

Παράλληλα, προβληματισμοί διατυπώνονται για το μήνυμα που θα εκπέμψει το Συνέδριο προς τους πολίτες καθώς αγνοείται πλήρως το οποιοδήποτε πολιτικό στίγμα του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος και περιορίζεται σε ένα ρόλο θερμού οπαδού του Αντώνη Σαμαρά.

Στο πλαίσιο αυτό, καταγράφονται κάποιες έντονες προσπάθειες επίτευξης συνεργασιών με προσωπικότητες και κινήσεις του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς οι οποίες και θα μπορούσαν να βοηθήσουν το σημερινό πρόεδρο του κόμματος να εμφανιστεί ως εκφραστής μια σύγχρονης και μεταρρυθμιστικής σοσιαλδημοκρατίας.

Όλα αυτά σε ένα ΠΑΣΟΚ που κρατιέται στη ζωή, κυρίως λόγω της διάθεσης του Αντώνη Σαμαράνα μην κλονιστεί η συνοχή της κυβέρνησης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.