Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Όταν ο βουλευτής ΝΔ Καμμένος μιλούσε για “Τσολάκογλου” και δεν αντιδρούσε κανένας…

Είπε χθες ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Βουλή για την κυβέρνηση: “Ούτε η κυβέρνηση Τσολάκογλου δεν υπέγραφε τέτοια κείμενα, όταν παρέδιδε τη χώρα στους Γερμανούς”.

Ξαφνικά οι πάντες παρεξηγήθηκαν: “Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται τέτοιοι χαρακτηρισμοί;” είπαν. Μέχρι και ο Pretenderης εξανέστη στην χθεσινή “Ανατροπή” και ρώτησε σχετικά τον κ. Καμμένο.

Ο κ. Καμμένος όμως του απάντησε με αυτό το ηλίθιο χαμογελάκι κορασίδας που φοράει όταν φιλοξενείται στο κανάλι των αφεντικών που ο ίδιος κατά τ’άλλα διαφημίζει πόσο απεχθάνεται: “Μα, κύριε Πρετεντέρη, εγώ αυτά έλεγα και ως βουλευτής της Ν.Δ., αυτά έλεγα πάντα…”

Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ. Έχει απόλυτο δίκιο. Και είναι θλιβεροί υποκριτές όσοι τώρα αντιδρούν και ΤΟΤΕ δεν έλεγαν τίποτα. Κουβέντα. Αυτοί τον ανέχτηκαν. Αυτοί τον εξέθρεψαν.

Βλέπετε τότε ο Καμμένος καθύβριζε τον Παπανδρέου και την κυβέρνησή του. Οπότε κανένας δεν συγκινούνταν. Αφού όλοι ήθελαν την αποδόμηση τους.

Τώρα, ας λουστούν τον Καμμένο όσοι τον ανέχτηκαν.

Διαβάστε και ακούστε τι έλεγε ο Καμμένος στις 31 Οκτωβρίου 2011, στο ραδιοσταθμό Flash (από 8’50”):

«…Έχω ανθρώπους που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, πραγματικά σας το λέω, από την καρδιά μου σας το λέω, οι οποίοι είναι αυτή τη στιγμή πιο θυμωμένοι από ότι είμαι εγώ. Και είναι άνθρωποι έντιμοι και οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τους νενέκους και με τον Τσολάκογλου, τον κ. Παπανδρέου δηλαδή, ούτε με τους δοσίλογους τους υπόλοιπους».

http://www.flash.gr/audio/31-10-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82%CE%B2-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B4

Απο:http://www.smartpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.