Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Λίστα Λαγκάρντ: συνεχίζεται η αηδία των δικαστικών διαροοών…

Έχει πια καταντήσει αηδία το παιχνίδι των δικαστικών διαρροών.

Περάσαμε τις τελευταίες μέρες του 2012 με διαρροές για το τι προκύπτει από την αντιπαραβολή του νέου cd με το στικάκι, μέχρι να αποκαλυφθεί – πάλι με διαρροή – το όνονμα του Παπακωνσταντίνου. Μετά από δύο εβδομάδες μάθαμε βέβαια ότι όταν έκαναν την αντιπαραβολή δεν είχαν κάνει καμία – ούτε έχουν κάνει ακόμα – πραγματογνωμοσύνη στο στικάκι.

Πριν λίγες μέρες, τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, νέες διαρροές στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ που κυκλοφορεί με τίτλο “Το στικάκι μίλησε” – και φωτογραφίζοντας τον Παπακωνσταντίνου.

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4780185

Την Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου, νέες, περισσότερες διαρροές, αυτή τη φορά στο tovima.gr: ”Επτά αποκαλύψεις για τη λίστα Λαγκαρντ – τι εκτιμούν δικαστικοί για ό,τι συνέβη στο γραφείο του Γ. Παπακωνσταντίνου” – πάλι φωτογραφίζοντας ως αποκλειστικό ύποπτο τον Παπακωνσταντίνου.

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=492036



Το βράδυ βέβαια της Τετάρτης Ιανουαρίου μάθαμε με…επίσημες αυτή τη φορά διαρροές σε όλα τα μέσα ενημέρωσης ότι η ημερομηνία εγγραφής στο στικάκι ΔΕΝ φωτογραφίζει τον Παπακωνσταντίνου.

Οι Ιεροεξεταστές την πάτησαν. Τελειώσαμε μήπως όμως με τις διαρροές;

Και βέβαια όχι.

Κυκλοφορεί σήμερα η Real News με “αποκλειστικότητα” την κατάθεση του πρώην νομικού συμβούλου του Γ. Παπακωνσταντίνου, Α. Μπάνου, στους Πεπόνη – Μουζακίτη. Κατάθεση που έγινε μόλις πριν λίγες μέρες! Και σύμφωνα με την εφημερίδα ο κ. Μπάνος “δίνει στεγνά” τον Γ. Παπακωνσταντίνου ότι κράτησε χωρίς λόγο στο συρτάρι του τη λίστα αναξιοποίητη για 8 μήνες.

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=201941&catID=11

ΟΜΩΣ ο κ. Μπάνος μιλώντας ήδη με το matrix24 είπε τα εξής: “Ωστόσο, σε επικοινωνία του matrix24 με τον πρώην νομικό σύμβουλο του κ. Παπακωνσταντίνου, ο ίδιος δήλωσε ότι: “Τα φερόμενα ως τμήμα της κατάθεσής μου είναι απολύτως ψευδή και γελοία” και εξήγησε ότι η κατάθεσή του υπάρχει στον οικονομικό εισαγγελέα. Μάλιστα, ο κ. Μπάνος διευκρινίζει ότι η βούληση του κ. Παπακωνσταντίνου ήταν να προχωρήσει η έρευνα”.

http://www.matrix24.gr/2013/01/%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AC-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82/

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΦΗΜΩΝ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΏΝ ΚΑΙ “ΕΓΓΡΑΦΩΝ”;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ;

ΚΟΙΜΑΤΑΙ;

Ή ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ;

Απο:http://www.smartpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.