Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Γιατί με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών - Κατερίνα Κολτσίδα

Φίλες και φίλοι,

Αν και επαγγελματικά ασχολούμαι με το παρελθόν, στην πολιτική με ενδιαφέρει το μέλλον. Και το μέλλον θα γίνει καλύτερο μέσα από την ανανέωση του πολιτικού δυναμικού και αλλάζοντας όσα κρατούν τη χώρα μας καθηλωμένη στο χθες.

Για να αλλάξει η Ελλάδα πρέπει πρώτα να το θελήσουμε εμείς. Να βγούμε μπροστά και να πάρουμε τις τύχες της χώρας στα χέρια μας. Ειδικά όσοι πιστεύουμε στις αξίες της δημοκρατίας, της ισότητας, της αλληλεγγύης, του σοσιαλισμού.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια δύναμη ευθύνης, προοπτικής και αλλαγής που δεν θα άγεται από τον τρόμο και θα φέρεται από την οργή. Μια ισχυρή δύναμη ανάμεσα στους επικίνδυνους λαϊκιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τους ανεύθυνους δημαγωγούς της Δεξιάς. Μαζί μπορούμε να κάνουμε την προοδευτική παράταξη ξανά μεγάλη, όχι παρακολούθημα του οποιουδήποτε, όπως είναι σήμερα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε την πρωτοβουλία. Προτίμησε το ρίσκο από την ασφάλεια. Ένας πολιτικός με κύρος, γνώσεις, καθαρές ιδέες, ένας άνθρωπος που δεν φοβάται το πολιτικό κόστος και δεν συμβιβάζεται με συμφέροντα, μπαίνει μπροστά!

Συντάσσομαι μαζί του και θα είμαι υποψήφια με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, στη Β’ Αθήνας!

Τώρα είναι η δική μας ώρα. Γιατί δεν υπάρχει «άλλος δρόμος για να περάσει η άνοιξη, παρά μονάχα αυτός» !

Φιλικά,

Κατερίνα Κολτσίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.