Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ

Αύριο το απόγευμα, στις 17.30, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο Μουσείο Μπενάκη, αναμένεται ο Γιώργος Παπανδρέου να ανακοινώσει την ίδρυση του νέου κόμματος, για το οποίο δεν έχουν γίνει γνωστά άλλα στοιχεία, τα οποία φυλάσσονται από τους συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού ως επτασφράγιστο μυστικό.

Οι ίδιοι, πάντως, διέψευδαν τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν και αφορούσαν στην κατάθεση στον Άρειο Πάγο του καταστατικού, του ονόματος και των συμβόλων. Επίσης διέψευδαν τα ονόματα που δημοσιεύθηκαν. Για όλα αυτά τα θέματα τηρείται άκρα μυστικότητα και πιθανότατα η κατάθεση στον Άρειο Πάγο δεν θα γίνει σήμερα, προκειμένου να μη διαρρεύσουν στοιχεία τα οποία έχει επιλεγεί να ανακοινωθούν από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, έχει αρχίσει να διαμορφώνεται ρεύμα σε όλη τη χώρα, το οποίο θα εκδηλωθεί τις επόμενες ημέρες και θα είναι εμφανέστατο. Ενώ οι πληροφορίες που φθάνουν στην οδό Πειραιώς, όπου η έδρα του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου, δημιουργούν κλίμα αισιοδοξίας.

Οι εκτιμήσεις που γίνονται κάνουν λόγο για έναν κόσμο που θα ενταχθεί στις τάξεις του νέου κόμματος και παραμένει στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά είναι κομματικά άστεγος, όπως επίσης και από νυν μέλη του Κινήματος. Επίσης, αναμένεται αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ πολλών πολιτών που προέρχονται, πολιτικά, από το ΠΑΣΟΚ και στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις μετακινήθηκε προς την Κουμουνδούρου, πολλών που κινήθηκαν προς “Το Ποτάμι”, καθώς επίσης και από την υπό διάλυση ΔΗΜΑΡ. Μάλιστα από την τελευταία υπάρχουν στελέχη από το επίπεδο των κορυφαίων οργάνων που συζητούν την ένταξή τους στο υπό ίδρυση νέο κόμμα.

http://agenda-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.