Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ Σάμου συνεδρίασε στις 27.11.2014 στην πόλη της Σάμου και λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις των μελών της που εναντιώνονται πλήρως στη μετατροπή του κινήματος σε απλή συνιστώσα, αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν συμμετέχει στη δημιουργία της ΔΗΠΑΡ διότι πιστεύει ότι:

Οι όποιες διεργασίες συντελούνται σήμερα στο κίνημα, ουδεμία απήχηση έχουν στα λαϊκά στρώματα
που παραδοσιακά εξέφραζε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. .Όλοι εμείς που παραμείναμε στο χώρο ,αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στον παραγκωνισμό και στην αυτοδιάλυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ, του πραγματικού εκφραστή του κεντροαριστερού χώρου και της δημοκρατικής παράταξης.

Τα πολιτικά τερτίπια της σημερινής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ δεν πείθουν και οδηγούν ένα ιστορικό χώρο στον όλεθρο της ανυπαρξίας. Με συναίσθηση λοιπόν της ιστορικής μας ευθύνης, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Σάμου θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να ληφθούν σοβαρές πρωτοβουλίες που σέβονται τις αρχές, τις αξίες και τον κόσμο του Κινήματος.

Απαιτούμε πολιτικό συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ ώστε να μπορέσει να εκφρασθεί η βάση και να αποφασίσει για όλα όσα αφορούν τον αρχηγό ,τις πολιτικές, την οργάνωση και την προοπτική του κινήματος. Συνέδριο ΠΑ.ΣΟ.Κ χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ηγεμονισμούς. Η πορεία του κινήματος και του δημοκρατικού χώρου στο μέλλον δεν μπορεί να είναι απόφαση των ολίγων αλλά απόφαση όλων μας.

http://www.smartpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.