Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Στο πλευρό Παπανδρέου η Β1 Νομαρχιακή Αθήνας

Υπέρ της άμεσης διεξαγωγής έκτακτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ και αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα όπως πρότεινε ο Γ. Παπανδρέου, τάσσεται η Β1 Νομαρχιακή Αθήνας.
Η Β1 Νομαρχιακή Αθήνας που περιλαμβάνει τις περιοχές Γλυφάδα, Βούλα, Βάρη, Βουλιαγμένη, Άλιμος, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Βύρωνας, Καισαριανή, Ιλίσια, Ζωγράφου, Ν. Σμύρνη, Καλλιθέα, Π. Φάληρο κλπ, μετά από σχετική συνεδρίαση με θέμα την πορεία του Κινήματος, αποφάσισε και προτείνει την άμεση διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου στο ΠΑΣΟΚ, όπου θα επαναπροσδιοριστούν οι ασκούμενες πολιτικές του Κινήματος και θα αποτελέσει την αφετηρία επανάκαμψής του.

Πιο συγκεκριμένα, στην λήψη της απόφασης αυτής, έλαβε υπόψη την αυξανόμενη πίεση από τα μέλη των οργανώσεων για άμεσες πρωτοβουλίες, οι οποίες θα βγάλουν από το τέλμα το Κίνημά μας.

Υπάρχει αναγκαιότητα για ένα ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα, το οποίο θα συμβάλλει στην επιστροφή των απομακρυσμένων και δυσαρεστημένων πρώην μελών και ψηφοφόρων μας, σε μια ιδιαιτέρως κομβική περίοδο αφού με αφορμή την επικείμενη εκλογή πρόεδρου της Δημοκρατίας υπάρχει το ενδεχόμενο βουλευτικών εκλογών.

Είναι αυτονόητο, ότι η διεξαγωγή του Συνεδρίου πρέπει να προηγηθεί χρονικά οποιουδήποτε Συνεδρίου ευρύτερων δημοκρατικών δυνάμεων.

http://www.7imeres.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.