Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

Στην Κοζάνη στις 17 Δεκεμβρίου η τρίτη δημόσια ομιλία του Παπανδρέου

Πληθαίνουν οι δημόσιες παρεμβάσεις του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ τους τελευταίους τρεις μήνες.

Μετά την ομιλία στο Ζάππειο την 1η Σεπτεμβρίου για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και την εκδήλωση στο Ηράκλειο Κρήτης τον Οκτώβριο, ο κ. Παπανδρέου θα πραγματοποιήσει την τρίτη δημόσια ομιλία στο εκθεσιακό κέντρο Κοζάνης στις 17 Δεκεμβρίου, με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή».

Στην τρίτη δημόσια ομιλία του θα προχωρήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στις 17 Δεκεμβρίου στην Κοζάνη, με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή»

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, ένας από τους σκοπούς της έκθεσης «είναι να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη ενός δημιουργικού διαλόγου, που θα συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας οραματικής, αλλά συνάμα ρεαλιστικής και αποτελεσματικής πρότασης για τη συγκρότηση μιας προοδευτικής συμμαχίας πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που συνεχίζουν να αγωνιούν για το μέλλον της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού. Προοδευτικών δυνάμεων, που κατανοούν ότι οι ίδιες οφείλουν να αποτελέσουν την Αλλαγή που οραματίζονται και αναζητούν την ανατροπή των πελατειακών αντιλήψεων, νοοτροπιών και συμπεριφορών που συνεχίζουν να κρατούν σε ομηρία τη χώρα και τον Ελληνικό λαό».

Η έκθεση συνιστά μια ιστορική αναδρομή μέσα από κείμενα, φωτογραφίες, αφίσες και άλλο υλικό των αρχείων του Ιδρύματος Παπανδρέου, δια των οποίων καταγράφονται σημαντικοί σταθμοί της πρόσφατης ιστορίας της χώρας και των αγώνων για την «κατοχύρωση της Δημοκρατίας αλλά και την Αλλαγή μιας χώρας που ταλανίστηκε επί δεκαετίες από την κυριαρχία μιας αυταρχικής συντήρησης και την επιβολή μιας δικτατορίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

http://www.smartpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.