Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Η απάντηση Παπανδρέου για τη "μαύρη τρύπα"

Φαίνεται ότι στο ΠΑΣΟΚ ξέσπασε πόλεμος με αφορμή τα έλεγχο των οικονομικών στοιχείων του κόμματος. Ο κ. Βενιζέλος θα φέρει το θέμα όπως αναφέρει άλλωστε και η ανακοίνωση του κόμματος του, στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου με στόχο να ενημερώσει τα μέλη του, για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα.
Γι' αυτο αναγκάστηκαν να μην πληρώνουν υποχρεώσεις και εργαζόμενους, γι' αυτο αναγκάστηκαν να διώξουν και να διατηρήσουν με αλλο εργασιακό καθεστώς τους εργαζόμενους. Δεν έχουν χρήματα, το ταμείο ειναι μείον.

Από την άλλη, η πλευρά του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου υποστηρίζει ότι όλα αυτά ειναι σκοπιμότητες. Συνομιλητές του πρώην Πρωθυπουργου, εξηγούν στις συζητήσεις τους, ότι ο κ. Παπανδρέου έδωσε μεγαλο αγώνα , θηριώδη για τη διαφάνεια, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κατηγορηθεί για το αντίθετο. Άλλο διαφάνεια και άλλο σκοπιμότητες έλεγαν χαρακτηριστικά.

Γιατί γίνονται τώρα όλα αυτα; Έιναι ένα ερώτημα που απασχολεί συνομιλητές του πρώην Πρωθυπουργού. Προφανώς στέκονται στην πολιτική σκοπιμότητα που υπάρχει καθώς μερικοί εξ αυτών δεν κρύβουν την εντύπωση που αποκομίζουν και από δημοσιεύματα εφημερίδων αλλά και από δηλώσεις στελεχών που πρόσκεινται στον κ. Βενιζέλο, ότι επιχειρείται ενα ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Αναρωτιούνται όμως ποιον συμφέρει μια τέτοια σύγκρουση ποιον εξυπηρετεί και μάλιστα με ρευστό το πολιτικό σύστημα όταν δεν υπάρχει επί της ουσίας θέμα ; Σίγουρα όχι την Ιπποκρατους που λογικά δεν θα θέλει, όπως έλεγαν να συγκρουστεί και να έρθει σε αντιπαράθεση με τους Παπανδρεϊκούς .



Πηγή:egiakoumis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.