Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ: <<Παμπάλαια μαθήματα απο την αποικιοκρατία για νεο- αποικιακές επιβολές.

<<Παμπάλαια μαθήματα απο την αποικιοκρατία για νεο- αποικιακές επιβολές.Νεα μαθήματα προσωρινής υποκατάστασης των κανονιοφόρων. >>.
1. Η υπεξαίρεση τμήματος των καταθέσεων στις τράπεζες της ΚΥΠΡΟΥ απο τη διεθνή και περιφερειακή ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ κλεπτοκρατία είναι μια ακόμη εφαρμογή απο τις μεθόδους του δόγματος :σοκ και δέος
2.Ν.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ,αξιολύπητος και ηττημένος απο τη νεφιλελευθερη σπείρα του χρηματιστηριακού καπιταλισμού καζίνο και των νεοφιλελυθερων πολιτικών συμμάχων του, στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες. Η προεκλογική δήλωση του , χαρακτηριστική μεταλλαγμενων και αλλοτριωμένων πολιτικών : "Δεσμεύομαι ότι δεν πρόκειται-και το υπογραμμίζω- εγώ ο Νίκος Αναστασιάδης να υπογράψω μνημόνιο για κούρεμα καταθέσεων" O tempora o mores, ω ήθη ω καιροί!
3.Ομοίως και ο ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ του Α.ΣΑΜΑΡΑΣ που είχε αναλάβει ανάλογες ...δεσμεύσεις τον Ιούνιο του 2012...
4.ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ :ΜΗΔΕΝ!
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ:ΜΗΔΕΝ!
5.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ, ΟΙ ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΑΚΕΣ ,ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ, επέβαλαν ...συλλογική απόφαση νέων δημοσιονομικών για τη εξασφάλιση των κερδοσκόπων .
6.Στόχος τους - μεταξύ των άλλων -οι πλουτοπαραγωγικοί ενεργειακοί πόροι της Κυπρου καθώς και η επιβολή χάρτη διέλευσης των αγωγών των ενεργειακων πόρων .
7.ΠΟΛΙΤΙΚΗ με εκβιασμούς απο τον ΥΠΟΚΟΣΜΟ , ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΑΓΚΣΤΕΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.
Νεα μαθήματα προσωρινής υποκατάστασης των κανονιοφόρων.
8.Αυτά τα πολύ παλιά μαθήματα απο την αποικιοκρατία βρίσκουν έδαφος σε ορισμένους υπηκόους και σε νεότερους απολογητές , ευτελείς και ανιστόρητους, όπως πάντα.
9.Η ομόθυμη καταδίκη , η ενεργοποίηση της πλειοψηφίας του προοδευτικου κόσμου αποτελεί και πάλι την εγγύηση για τις νέες νίκες απέναντι σε τοσο παλιές βαρβαρότητες >>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.