Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

«Αλλο ρεύματα, άλλο οι παρέες»

Αιχμές κατά των «ομάδων» που κάνουν συναθροίσεις το τελευταίο διάστημα άφησε ο Βαγγέλης Βενιζέλος.
Απευθύνοντας αυστηρό μήνυμα προς όσους συμμετέχουν σ' αυτές τις ομάδες σχολίασε ότι «δεν επιτρέπονται εσωστρέφειες, μικρομεγαλισμοί, ούτε παλαιοκομματικές πρακτικές», για να συμπληρώσει: «Το όλο ΠΑΣΟΚ τώρα δεν είναι και δεν μπορεί να είναι ένα μικρό αντίγραφο του παλιού» ανέφερε.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι είναι σύμφωνος με τη δημιουργία ρευμάτων ιδεών, σχολίασε όμως ότι «για να αναδειχθεί ένα ρεύμα ιδεών μέσα στο ΠΑΣΟΚ πρέπει να υπάρχουν και ιδέες», διαχωρίζοντάς τα ωστόσο από «δίκτυα αλληλοϋποστήριξης στελεχών, μηχανισμούς και εσωκομματικές συγκυριακές συνεργασίες».
Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση εναντίον στελεχών του κόμματος που τους χαρακτήρισε ως «5η φάλαγγα» και, όπως υποστήριξε, προεκλογικά έκαναν «επίθεση φθοράς εναντίον του ΠΑΣΟΚ».

http://www.tanea.gr

Σχόλιο pame mazi:   Όποιος φοβάται τα ''ρεύματα ιδεών'' και προβαίνει σε δαιμονοποίηση της διαφορετικής άποψης,αφενός προδίδει φόβο και αδυναμία σύνθεσης και αφετέρου δηλώνει ανικανότητα και ανεπάρκεια να τραβήξει το κίνημα μπροστά και να το οδηγήσει στο μέλλον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.