Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ!!!

ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...

Είπε, είπε, είπε διάφορα ο Μητσοτάκης απόψε στην παρουσίαση του βιβλίου του, αλλά δεν είπε πόσες συντάξεις και πόσα ευρώ εισπράττει κάθε μήνα!!!!
Μου κάνει εντύπωση για τους πολιτικούς που βρέθηκαν στην εκδήλωση, εκτός βεβαίως από τους Δεξιούς!!
Ο τίτλος του βιβλίου: «Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της ΝΔ 1990-1993»
Έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί την πολιτική του.
Όμως εμείς δεν ξεχνάμε ότι υπήρξε μια από τις πλέον διεφθαρμένες περιόδους των τελευταίων χρόνων.
Πέρα βεβαίως από το γεγονός ότι η ιστορία του ΕΦΙΑΛΤΗ είναι φορτωμένη με αμαρτίες.
Μια αναδρομή στο παρελθόν...


Ιδού το περιοδικό «Αντί» πώς σκιαγραφεί τον Μητσοτάκη όταν είχε αναλάβει την ηγεσία της Δεξιάς:
Έτσι ο κ. Μητσοτάκης είναι ένα από τα διαυγέστερα επιζώντα υποδείγματα του ελληνικού αρχέτυπου του πολιτευτή. Λέγεται, και πρέπει να είναι αλήθεια, ότι έχει τον μεγαλύτερο κατάλογο προσωπικών εξυπηρετήσεων σε όλη την Ελλάδα. Τις περισσότερες κουμπαριές, τους περισσότερους διορισμούς και ρουσφέτια. Ούτε μια στιγμή της ζωής του δεν είναι διαυγής. Ούτε μια στάση του ή δραστηριότητα δεν έχει μόνον μια όψη. Από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε να καταργήσει τις αρχές της τυπικής λογικής και να κατατάξει τον Μακιαβέλι σε μαθητούδι κατηχητικού σχολείου. Φίλος των Γερμανών, όταν αυτοί έδειχναν ότι κυριαρχούσαν. Φίλος των Εγγλέζων όταν έγειρε η ζυγαριά. Διαπραγματευτής με το ΕΑΜ όταν αυτό ήταν ισχυρό. Προστάτης των παρακρατικών συμμοριών στον Εμφύλιο. Πότε με τους μεν, πότε με τους δε στην δεκαετία του ’50. Με τον Γεώργιο Παπανδρέου το ’61, για να τον ρίξει το ’65. «Συμφωνίες κυρίων» με την χούντα στην αρχή της, «χρυσή» αντίσταση για αντιστασιακά εύσημα στο τέλος της. Ικέτης της ΝΔ το ’74, υβριστής της το ’77, «διευρυμένος» το ’78 και ούτω καθ’ εξής μέχρι τις μέρες μας. Αν μη τι άλλο κατάφερε ο κ. Μητσοτάκης ώστε κανένας στην Ελλάδα να μην αμφιβάλει για το ποιόν του… («Αντί», Μάιος 1985).
Σκόρπια τα γράφω...
Να θυμηθούμε τι είχε πει ο Χρ. Μαυρίκης για τις περιβόητες ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ;;;

Στο υπόμνημά του: «Δηλώνω υπευθύνως και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου ότι ενήργησα κατ’ εντολήν του σημερινού πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, τις παρακάτω παράνομες πράξεις…». Το εκπληκτικό όσο και ανατριχιαστικό είναι ότι όλη αυτή η επιχείρηση είχε αρχίσει τον Φεβρουάριο του 1988, όταν κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ!
Άπειρα περιστατικά μπορεί κανείς να παραθέσει για τον βίο και την πολιτεία του αρχάγγελου της Αποστασίας όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο Ανδρέας.
Νομίζει τώρα ότι ξεχάσαμε!!!!
Νομίζει...

Ν.ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.