Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Αγριεύει η κόντρα στο ΠΑΣΟΚ ...!!!Μάγειρες εκλογικών διαδικασιών οι άνθρωποι του Βενιζέλου...!!!

Οξύνεται η αντιπαράθεση στο ΠΑΣΟΚ γύρω από το θέμα της εκλογής συνέδρων, καθώς η «Αριστερή Πρωτοβουλία», με δήλωση του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, αμφισβητεί την αμεροληψία της Επιτροπής Καταστατικού και ζητεί την παραίτηση των τεσσάρων μη εκλεγμένων μελών της, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννης Σουλαδάκης.
Τα άλλη τρία μέλη των οποίων ζητείται η παραίτηση είναι οι Γρηγόρης Φελώνης, Γιάννης Πέππας και Γιώργος Χαλβατζόγλου, οι οποίοι θεωρείται ότι ανήκουν στο «κλίμα Βενιζέλου».
Ο κ. Παναγιωτακόπουλος σε μια ασυνήθιστα σκληρή δήλωση χαρακτηρίζει «προκλητική» την επίθεση του κ. Φελώνη κατά του Γραμματέα της Ν.Ε. Πειραιά Γιάννη Αξαρλή και προσθέτει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη από «κηπουρούς νέας κοπής» και «μάγειρες εκλογικών διαδικασιών».
Αιτιολογώντας την απαίτηση για παραίτηση των τεσσάρων μελών της ΕΚΑΠ, αποδίδει στην Επιτροπή ότι «μετέτρεψε μια πολιτική διαδικασία σε φάντασμα», ενώ κάνει λόγο «υψηλή κοπτοραπτική» από την πλευρά της Επιτροπής και «εκλογικές πατέντες παγκόσμιας πρωτοτυπίας».

X.KONTOΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.