Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Γρηγοράκος: Δεν αποκλείω βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να πορευθούν με Μητσοτάκη


Ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και εν ενέργεια βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να πορευτούν με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη άφησε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος. Η εκλογή του κ. Μητσοτάκη δεν είναι αδιάφορη, δήλωσε στον σταθμό μας ο Σπύρος Λυκούδης από Το Ποτάμι.
Ζυμώσεις στο πολιτικό σκηνικό και στις δυνάμεις τις αντιπολίτευσης προκαλεί η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο στελέχη ή ακόμα και εν ενέργεια βουλευτές της Δημοκρατικς Συμπαράταξης να πορευτούν με τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη άφησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Μιλώντας στον απόηχο της δήλωσης της Φώφης Γεννηματά ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Γρηγοράκος Χαρακτήρισε τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως πολύ καλό πολιτικό, ενώ εκτίμησε ότι η ΝΔ θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα δημοσκοπικά.

Για τον εαυτό του, είπε ότι αν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν αλλάξει και δεν δώσει το στίγμα της, μελετά το ενδεχόμενο να μην κατέβει ως υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Είναι ελπιδοφόρα αλλαγή η εκλογή του Κυριακού Μητσοτάκη είπε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης. Πρέπει τόνισε όλα τα κόμματα του κεντρώου χώρου να επαναπροσδιορίσουν την κατάσταση και να κάνουν τις ανάλογες κινήσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόλμησε να λειτουργήσει και εικονοκλαστικά ακόμα και στη δική του παράταξη πρόσθεσε ο κ Θεοχάρης.

Είπε ακόμη ότι η εκλογή Μητσοτάκη βάζει τέρμα στα κόλπα Παυλόπουλου - Καραμανλή αλλά και στο σενάριο Οικουμενικής που προωθεί ο Βασίλης Λεβέντης.

Η εκλογή του κ. Μητσοτάκη δεν είναι αδιάφορη, έχει πολιτικό ενδιαφέρον, τόνισε επίσης στο σταθμό μας ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης.

Δήλωσε ότι Το Ποτάμι είναι υποχρεωμένο πλέον να προσδιορίσει με ακρίβεια το δικό του πολιτικό στίγμα για να δει πως θα αντιμετωπίσει τις αναδιατάξεις στο πολιτικό σκηνικό. 



Σημείωσε ότι αν η παράταξη αποσαφηνίσει τα πολιτικά της χαρακτηριστικά, ο κόσμος δεν θα επηρεαστεί από την εκλογή του κ. Μητσοτάκη.

Η ΝΔ του Μητσοτάκη θα γίνει ελκυστική σε Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, εκτίμησε στο σταθμό μας ο Άδωνις Γεωργιαδης

πηγή: skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.