Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ο Γιώργος έκοψε την πίτα του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ» και έστειλε μήνυμα για την Κεντροαριστερά!



Παρουσία πλήθους κόσμου στον Πολυχώρο της οδού Πειραιώς 87, ο επικεφαλής του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόμματος.

Οι συγκεντρωμένοι χειροκρότησαν και αποθέωσαν για ακόμη μια φορά τον Γιώργο Παπανδρέου με το γνωστό  σύνθημα «Παπανδρέου», με τον ίδιο να κάνει λόγο στην ομιλία του για «συμπόρευση όλων των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς».
«Να διαδραματίσουμε ρόλο για την ενότητα του ευρύτερου χώρου με προοδευτικό πρόσημο», είπε ο πρώην πρωθυπουργός, με τη λέξη «προοδευτικό» να τη χρησιμοποιεί ουκ ολίγες φορές, αφού είπε στη συνέχεια, πως «πρέπει να μαζευτούν οι προοδευτικές δυνάμεις, είναι χρέος για τη χώρα» και εκτίμησε πως «οι πολίτες δεν θα συγχωρήσουν άλλη εξέλιξη».
Αναφερόμενος ειδικότερα στην προσπάθεια που γίνεται αυτό το διάστημα στο χώρο της Κεντροαριστεράς υποστήριξε πως «θα πρέπει να μπει ένα πολιτικό πλαίσιο και όχι να μοιράσουμε καρέκλες», ενώ υπενθύμισε τις προσπάθειες που είχε κάνει και ο ίδιος προς αυτή την κατεύθυνση όταν ήταν πρωθυπουργός, αλλά και μετά ως επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.  Όπως χαρακτηριστικά είπε «το Κίνημα θα συμμετέχει στο διάλογο, ισότιμα, χωρίς προαπαιτούμενα. Εμείς θα είμαστε παρόντες στο διακύβευμα».
Εξάλλου, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «ταπείνωση και μοιρολατρία που βίωσε η ελληνική κοινωνία από τις ψεύτικες ελπίδες για σωτηρία της χώρας από την Ρωσία ή την Κίνα».
Όσον αφορά για το πού έπεσε το φλουρί, οι τυχεροί ήταν οι νέοι του Κινήματος!







Πηγή: Κεραμιδόγατος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.