Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Διαγραφή Γρηγοράκου από το ΠΑΣΟΚ

Ο βουλευτής Λακωνίας είχε χαρακτηρίσει «θετική» την εκλογή Μητσοτάκη


Όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται εντός ολίγου να στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, με την οποία θα γνωστοποιεί την διαγραφή του βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Αιτία της διαγραφής φαίνεται πως αποτελεί η επιλογή του κ. Γρηγοράκου να χαρακτηρίσει «θετική» την εκλογή Μητσοτάκη. Μάλιστα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε επιμείνει στις απόψεις του, παρά τις συστάσεις που του έγιναν. Έτσι, σε επόμενη τηλεοπτική του εμφάνιση, χαρακτήρισε υπερβολή τη δήλωση της Γεννηματά περί ύπαρξης αβύσσου ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, προσθέτοντας παράλληλα πως η εκλογή Μητσοτάκη αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τα κόμματα του κεντρώου χώρου. Μένει να διαπιστωθεί αν η στάση του κ. Γρηγοράκου συνδέεται με κάποια κίνηση προσχώρησης στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: lifo

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται εντός ολίγου να στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, με την οποία θα γνωστοποιεί την διαγραφή του βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Αιτία της διαγραφής φαίνεται πως αποτελεί η επιλογή του κ. Γρηγοράκου να χαρακτηρίσει «θετική» την εκλογή Μητσοτάκη. Μάλιστα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε επιμείνει στις απόψεις του, παρά τις συστάσεις που του έγιναν. Έτσι, σε επόμενη τηλεοπτική του εμφάνιση, χαρακτήρισε υπερβολή τη δήλωση της Γεννηματά περί ύπαρξης αβύσσου ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, προσθέτοντας παράλληλα πως η εκλογή Μητσοτάκη αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τα κόμματα του κεντρώου χώρου. Μένει να διαπιστωθεί αν η στάση του κ. Γρηγοράκου συνδέεται με κάποια κίνηση προσχώρησης στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Πηγή: www.lifo.
Όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται εντός ολίγου να στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, με την οποία θα γνωστοποιεί την διαγραφή του βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Αιτία της διαγραφής φαίνεται πως αποτελεί η επιλογή του κ. Γρηγοράκου να χαρακτηρίσει «θετική» την εκλογή Μητσοτάκη. Μάλιστα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε επιμείνει στις απόψεις του, παρά τις συστάσεις που του έγιναν. Έτσι, σε επόμενη τηλεοπτική του εμφάνιση, χαρακτήρισε υπερβολή τη δήλωση της Γεννηματά περί ύπαρξης αβύσσου ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, προσθέτοντας παράλληλα πως η εκλογή Μητσοτάκη αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τα κόμματα του κεντρώου χώρου. Μένει να διαπιστωθεί αν η στάση του κ. Γρηγοράκου συνδέεται με κάποια κίνηση προσχώρησης στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.