Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Θεοχαρόπουλος: Συμφωνώ με τον Γρηγοράκο, θέλουμε πολιτικό στίγμα

Πονοκέφαλος για τη Φώφη Γεννηματά που βλέπει δύο βουλευτές της σε μία ημέρα να ζητάνε να δοθεί πολιτικό στίγμα.

Η δήλωση του Λεωνίδα Γρηγοράκου πως κάποιοι βουλευτές ενδέχεται να θέλουν να συμπορευτούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όσα ακολούθησαν περί πολιτικού στίγματος, έφεραν εξελίξεις στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Μετά τον βουλευτή Λακωνίας και ο επικεφαλής της Δημ.Αρ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που εντάχθηκε στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις προηγούμενες εκλογές και έγινε βουλευτής, «σφύριξε» για το πολιτικό στίγμα που πρέπει να καθοριστεί από την ηγεσία του χώρου, προσθέτοντας ακόμη ένα πονοκέφαλο στη Φώφη Γεννηματά.

Πιο συγκεκριμένα ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος υποστήριξε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ακραίως» και στο δημοσιογράφο Τάκη Χατζή πως «κανείς δεν είναι αγκαλιά με καρέκλες» και πως για αυτό «η Δημοκρατική Συμπαράταξη πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να δώσει το πολιτικό της στίγμα» ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε πως «συμφωνώ με τον Λεωνίδα Γρηγοράκο ότι πρέπει να δώσουμε το στίγμα μας».

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος τοποθετήθηκε και για το φλέγον θέμα του ασφαλιστικού, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση έπρεπε να συνεννοηθεί με τα κόμματα της αντιπολίτευσης νωρίτερα.

πηγή: thepaper


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.