Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ Η ΑΛΕΚΑ! ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

«Με πρόσχημα την Αριστερά διαβρώνετε και αλλοιώνετε συνειδήσεις»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Αλέκα Παπαρήγα επισημαίνοντας πως «με πρόσχημα την Αριστερά διαβρώνετε και αλλοιώνετε συνειδήσεις συστηματικά και επανειλημμένα…»

Ξεκαθάρισε ότι «όχι» του ΚΚΕ δεν αθροίζεται με κανένα «όχι»» και σημείωσε πως «το πρόγραμμά σας θα παραταθεί και θα το εμφανίζετε ως συμβιβασμό έντιμο και αξιοπρεπή».

«Δεν υπάρχει συμβιβασμός αξιοπρεπής. Ο μόνος συμβιβασμός είναι μέσα στο μαζικό κίνημα και όχι με τραπεζίτες και βιομηχάνους», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Η ζημιά που κάνετε στο λαό είναι πολύ μεγάλη».

«Από το go back -που είναι λάθος αγγλικά- πήγατε στο «γίναμε φίλοι με την Μέρκελ»», είπε η κυρία Παπαρήγα και σημείωσε: «Δεν ξεφύγατε από τον στόχο ενός συμβιβασμού».

«Δεν είχατε αγαθούς σκοπούς. Είχατε την αφέλεια ή την διαπλοκή πως μπορείτε να αξιοποιήσετε ρώσικα και αμερικάνικα κεφάλαια. Σας χάιδεψαν την πλάτη αλλά για εμάς δεν είναι το θέμα στην εθνικότητα του αγοραστή. Είμαστε αντίθετοι με το κεφάλαιο γενικά ελληνικό ή ξένο. Ξεχάσατε όμως ότι αυτοί σας προσφέρουν τις υπηρεσίες μόνο ως μέλος της ΕΕ. Να σας χρησιμοποιήσουν», είπε.

«Παίζετε με την φωτιά σε μια περιοχή που μπορεί να αναβλύσει γενικευμένος πόλεμος», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «ένα άλλο ψέμα αισχρό που λέτε είναι για την λαϊκή κυριαρχία λες και είναι προνόμιο μόνο του ΣΥΡΙΖΑ».

http://thecaller.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.