Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Γιατί ο (υπόδικος) Μπέος μισεί τον Παπανδρέου

Μια καθόλου αυθόρμητη, αλλά καλά προσχεδιασμένη -και μάλιστα εδώ και χρόνια- ενέργεια ήταν η επίθεση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου στον Γιώργο Παπανδρέου, όπως αποκαλύπτει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει και τον λόγο για τον οποίο ο Αχιλλέας Μπέος μισεί τόσο τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ακολουθεί το σημείο της στήλης του κ. Παπαχρήστου που αποκαλύπτει γιατί ο δήμαρχος Βόλου μισεί τον πρώην πρωθυπουργό.

«Δεν γνωρίζω αν ο περίφημος Μπέος παρακολούθησε το Κανάλι της Βουλής που επανέλαβε σε μαγνητοσκόπηση τη... βαρυσήμαντη κατάθεση Ρουμελιώτη στην Εξεταστική Επιτροπή. Γνωρίζω όμως ότι αυτό που έκανε χθες, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου, εις βάρος του Γιώργου, το είχε προσχεδιάσει καιρό. Σε εμένα είχε αναφέρει προ διετίας και βάλε ότι "μην τον πετύχω πουθενά τον φίλο σου τον Γιωργάκη, θα τον σπάσω στο ξύλο". Ηταν νύχτα, έξω από κάτι μπουζούκια και στη Θεσσαλονίκη όπου τραγουδούσε ο φίλος μου ο Καρράς, σκέφθηκα λόγια της κατηγορίας "να 'χαμε να λέγαμε". Δεν έδωσα σημασία.
Θεωρούσε τον Γιώργο υπεύθυνο για την προφυλάκισή του, δήλωνε παντού ότι η σύλληψή του για τα στημένα ματς στο ποδόσφαιρο ήταν πολιτικά κατευθυνόμενη και είχε φτιάξει ένα παραμύθι, σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος διέταξε τη σύλληψη του ίδιου και καμιά 20αριάς άλλων από το χώρο της νύχτας για να... αποπροσανατολίσει το λαό από τα Μνημόνια!

Για την ιστορία και μόνο θα αναφέρω ότι μόλις πρόσφατα παραπέμφθηκε και θα δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος μαζί με άλλους... 90, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου και άλλα πολλά και διάφορα. Ο εντιμότατος κύριος Μπέος».
http://www.iefimerida.gr/news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.