Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Καρχιμάκης “καρφώνει” Ρουμελιώτη

Τον πρώην εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, καρφώνει το στέλεχος του Κινήματος Μιχάλης Καρχιμάκης. Ο κ. Καρχιμάκης αναφέρει συγκεκριμένα:

«Είπε ο κ. Ρουμελιώτης, σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ότι κάποιοι στο εξωτερικό καθυστερούσαν το κούρεμα του ελληνικού χρέους μέχρι να ξεφορτωθούν τα ελληνικά ομόλογα, μιλώντας για Γαλλία και Γερμανία κυρίως.

Γιατί όμως ο Ρουμελιώτης δεν ζητάει να ελεγχθεί λίγο πριν το κούρεμα του χρέους ποιοι -πιθανόν εγχώριοι- κάτοχοι ομολόγων ξεφορτώθηκαν, πούλησαν ελληνικά ομόλογα που είχαν πιθανά προνομιακή πληροφόρηση και εξασφάλισαν όλα τα λεφτά τους, ενώ όσοι κοινοί θνητοί κάτοχοι ομολόγων ελληνικού δημοσίου π.χ μικροομολογιούχοι που δεν ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ, έχασαν τα μισά;

Ονόματα και διευθύνσεις, ας τα ελέγξει ο εισαγγελέας. Α, και κάτι άλλο που ξέχασα. Για κάτι τράπεζες που ζημίωσαν την χώρα και τους φορολογουμένους, έχετε μήπως να πείτε κάτι;

Άλλα ξέχασα μιλάτε για ότι σας βολεύει, ικανοποιώντας ταυτόχρονα και την εμπάθεια σας. Τους λόγους τους γνωρίζετε εσείς»
καταλήγει ο Μιχάλης Καρχιμάκης στο σχόλιο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.