Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Παπαχρήστος στα «ΝΕΑ»: «Έχει στηθεί ένα γιγαντιαίο πλυντήριο που θέλει να ξεπλύνει τον Καραμανλή»

Ο Γιώργος Παπαχρήστος είναι από τους δημοσιογράφους που άσκησαν σφοδρή κριτική στον Κώστα Καραμανλή, όχι μόνο την περίοδο της διακυβέρνησης του τόπου από τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά και μετά την αποχώρησή του από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. [ysterografa]

Με άρθρα στο Συγκρότημα Λαμπράκη, που εστίαζαν στην προσωπική αποδόμηση του πρώην πρωθυπουργού, πολλές φορές μάλιστα και με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, ο Γιώργος Παπαχρήστος ακολούθησε με συνέπεια μια ρητορική κριτικής προς τον Κώστα Καραμανλή.

Σήμερα, μέσα από τη στήλη του στα "Νέα", ο έγκυρος δημοσιογράφος που προ μηνών βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρής κόντρας με τον Πάνο Καμμένο, υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια συντονισμένη προσπάθεια να διαγραφούν οι μνήμες από τα όποια λάθη έκανε στο παρελθόν ο Κώστας Καραμανλής.

"Έχει στηθεί ένα γιγαντιαίο πλυντήριο, που επιχειρεί να ξεπλύνει τον Καραμανλή από κάθε αμαρτία του παρελθόντος. Πλυντήριο στο οποίο μετέχουν πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αλλά και εσχάτως μεγαλοεπιχειρηματίες της "παράταξης". Μη και χαθεί το κελεπούρι!", σημειώνει μεταξύ άλλων στη στήλη του στα "Νέα" ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Epikairo: Σημαντικό ότι από το "πλυσταριό" του ΔΟΛ, ο Παπαχρήστος τολμά και μιλά για "οργανωμένο σχέδιο" αποκατάστασης του Καραμανλή και είναι επίσης σημαντικό ότι υπάρχουν φωνές, ακόμα και εκεί που δεν το περιμένεις, που μιλούν για τις κολοσσιαίες ευθύνες του Καραμανλή για την χρεοκοπία της χώρας. Είναι ευχής έργον σιγά σιγά κι άλλοι δημοσιογράφοι από τον χώρο των παραδοσιακών-συστημικών ΜΜΕ να σπάσουν τις αγκυλώσεις και τις εξαρτήσεις και να μιλήσουν την γλώσσα της αλήθειας..- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.