Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Βέλη κατά της ηγετικής ομάδας και καταγγελίες για εναγκαλισμό με τη Δεξιά

Ακόμα πιο ...σφικτό εναγκαλισμό του ΠΑΣΟΚ με τη Δεξιά παρατηρεί ο πρώην γραμματέας του κόμματος, Μιχάλης Καρχιμάκης. Και δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του για αυτό.
Απαντώντας σε όσους επιμένουν να διαρρέουν «υποβολιμαία», όπως υποστηρίζει, ότι η Κίνηση των 75 είναι στο καρέ των δυσαρεστημένων γιατί δεν έγινε πρόταση στα στελέχη της για συμμετοχή στην κυβέρνηση, διευκρινίζει πως «η κυρίαρχη δυσαρέσκεια έχει σχέση μόνο με τον ακόμα πιο σφιχτό εναγκαλισμό με τη Δεξιά και την αίσθηση που δίδεται ότι ένα ιστορικό κίνημα με παρακαταθήκες και προσφορά, αφομοιώνεται και διολισθαίνει απεμπολώντας τη φυσιογνωμία του».

Κατόπιν τούτου, υποστηρίζει πως «ό,τι πρόταση τέτοιου περιεχομένου και να είχε αποτολμηθεί, ήταν απορριπτέα από την εκφορά της, θα ήταν μία πρόταση χωρίς παραλήπτη».

Σε μία σκληρή ανακοίνωσή του, για την σημερινή ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο κ.Καρχιμάκης απαντά και σε άλλες διαρροές. Αυτές περί στήριξης στις ευρωεκλογές του εγχειρήματος της Ελιάς από την Κίνηση των 75 και του βαθμού αυτής της στήριξης...

«Η ηγετική ομάδα με ευρηματικό τρόπο απέκλεισε κάποιους από το ψηφοδέλτιο, που είχαν την δυνατότητα να συμβάλουν, λειτουργώντας πονηρά και επιλεκτικά. Άφησε ακάλυπτες τέσσερις με πέντε Περιφέρειες, χωρίς γηγενή υποψήφιο,και σε άλλες ακόμα και πολύ μικρές είχε και δυο και τρεις...υποψήφιους», θυμίζει, καλώντας να γίνει μία σύγκριση μεταξύ του τι στους νομούς τους οι αυτοαποκαλούμενοι "υπερασπιστές "της παράταξης, και τι πήραν οι κατά την ηγετική ομάδα δήθεν ολιγωρούντες...

«Άλλωστε, η πορεία μας στο ΠΑΣΟΚ είναι καταγεγραμμένη στις συνειδήσεις όλων όσοι μας παρακολουθούν εδώ και χρόνια από το 1974 μέχρι και σήμερα ...ότι είμαστε εδώ παρόντες, και παντού, κυρίως όμως στα δύσκολα, στις αγωνίες, στους αγώνες, στις συγκρούσεις,και στο 8 και στο 48», λέει, καταλήγοντας με ένα ερώτημα-κόλαφο για τους παραλήπτες του. «Μήπως τελικά οι διαρροείς ήθελαν να εννοήσουν τις παραμονές κάποιων άλλων εκλογών και χάθηκαν στο χρόνο;», αναρωτιέται.

www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.