Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Καρχιμάκης: Έχετε αντιληφθεί οτι παίζετε χωρίς ίχνος πολιτικης και κοινωνικής λογικής με ανθρώπινες ψυχές;

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης με αφορμή τις θέσεις εργασίας που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για πολιτική και κοινωνική αντίφαση τονίζοντας ότι οι τύχες των εργαζομένων δεν μπορεί να παίζονται στο... ζύγι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Καρχιμάκη:
Είμαι αναγκασμένος να επαναλάβω για πολλοστή φορά,οταν κάποιος και στην προκειμένη περίπτωση η κυβέρνηση Σαμαρά,ακόμη και υποκριτικά και χωρίς αντίκρυσμα, εξαγγέλλει εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, μιλά για καταπολέμηση ανεργίας,

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ την ίδια ώρα να συμπράττει και να επιτρέπει απολύσεις, πετώντας ανθρώπους με αυξημένες κοινωνικές ανάγκες,μέσα στην κρίση, στον δρόμο.

Αυτή την πολιτική και κοινωνική αντίφαση,δεν μπορεί να την αφομοιώσει κανένας λογικός άνθρωπος... ακόμα και εκείνοι που πιθανόν μπορεί να ασχολούνται επιστημονικά, με την πολιτική ψυχιατρική.

Οι τύχες των εργαζομένων δεν μπορεί να παίζονται έτσι απλά στο ζύγι. Δεν μπορούν να υπακούουν, στο τρεις το λάδι τρεις το ξύδι και οτι μας προκύψει.

Κύριοι της κυβέρνησης... έχετε αντιληφθεί οτι παίζετε χωρίς ίχνος πολιτικης και κοινωνικής λογικής με ανθρώπινες ψυχές;

Δεν μπορεί επιτέλους οι οποίοι πλεονάζοντες, μέσω της κινητικότητας να μεταφερθούν σε υπηρεσίες που δεν εχουν την απαιτούμενη στελέχωση χωρίς να απολυθούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.