Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

"Οδοστρωτήρας" ο Μωραϊτης: Ήταν για λύπηση ο Βενιζέλος, έχασε την ψυχραιμία του

Εξοργισμένος με τις χτεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλου περί «5ης φάλαγγας» που λειτουργεί μέσα στο κόμμα εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, καλώντας τον να δώσει εξηγήσεις ώστε να μην μένουν στον αέρα κατηγορίες για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

«Καλό είναι να μην χάνεται το μέτρο και η ψυχραιμία και πιστεύω πως χθες χάθηκε η ψυχραιμία. Οι πολιτικοί οφείλουν στα πολιτικά επιχειρήματα να απαντούν με πολιτικά επιχειρήματα και να μην μπαίνουν στην σφαίρα της συνωμοσιολογίας και να μην δημιουργούν εντυπώσεις» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Χτες λυπήθηκα όταν είδα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να απαντά με αυτόν τον τρόπο και να χάνει το μέτρο. Χτες προέβη το ΠΑΣΟΚ σε ένα ατόπημα. Οφείλει να περιγράψει ο κ.Βενιζέλος τι εννοούσε» πρόσθεσε ο κ.Μωραϊτης εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθηση πως ο κ.Βενιζέλος δεν αναφερόταν στον ίδιο, που έδωσε όπως είπε «θετικά αποτελέσματα στην περιφέρεια του μετά από δίμηνο προεκλογικό αγώνα».

Έκανε λόγο για «παιχνιδάκι, μύθους και συνωμοσίες πως ΠΑΣΟΚΟΙ φεύγουν και πάνε στην ΔΗΜΑΡ», τονίζοντας πως πρέπει όλα αυτά να ξεκαθαριστούν καθώς δεν μπορούν να μένουν στον αέρα αυτές οι κατηγορίες για στελέχη του ΠΑΣΟΚ .
Σε ερώτηση για το αν ανήκει στο περιβάλλον του Γ.Παπανδρέου, ο κ.Μωραϊτης ξεκαθάρισε πως η πολιτική διαδρομή του είναι γνωστή πως ποτέ δεν κρύφτηκε, τόνισε πως ο κ.Παπανδρέου είναι φίλος του, επισημαίνοντας πως παρά την φημολογία πίσω από το αιχμηρό άρθρο του «δεν υπάρχουν δράκοι στο παραμύθι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.