Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Πολιτική Ανατροπή: Το Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ τελειώνει την Ελιά και προχωρά σε ανοιχτό συνέδριο

Μεγάλη και προσωπική ήττα υπέστη σήμερα στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος αφού παρά την θέλησή του οδηγείται σε ιδρυτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ από την βάση.

Απόφαση που ντε φάκτο βάζει τέρμα στο εγχείρημα της Ελιάς.

Οι εντάσεις και το πολεμικό κλίμα σηματοδότησαν όλη την συνεδρίαση του Συμβουλίου.

Ο Βενιζέλος κατά την έναρξη του Συμβουλίου, αμέσως μετά την προσωπική του φιέστα από την ελεγχόμενη ΝΕΡΙΤ, προσπάθησε μέσω γενικόλογων τοποθετήσεων να αποτρέψει το ενδεχόμενο ενός συνεδρίου.

Εκεί άναψαν για πρώτη φορά τα αίματα με τους Θάνο Μωραΐτη, Κώστα Σκανδαλίδη, Τόνια Αντωνίου, Μιχάλη Καρχιμάκης και Φώφη Γεννηματά να απαιτούν συγκεκριμένη απόφαση, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, θέσεις και διαδικασίες για την διενέργεια συνεδρίου επανίδρυσης της Δημοκρατικής Παράταξης.

Το συνέδριο ορίστηκε στις στις 15 Οκτωβρίου με ανοικτές εκλογικές δαδικασίες αυτοοργάνωσης της βάσης παρά το σχέδιο Βενιζέλου για κλειστό συνέδριο με τις λίστες μελών Ανδρουλάκη.

Οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου.

Όπως τόνιζαν στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου σήμερα καταγράφτηκε η μεγαλύτερη ανατροπή σε αντίστοιχες συνεδριάσεις αφού όλες οι αποφάσεις ήταν ενάντια στην επίσημη ατζέντα που είχε θέσει ο αρχηγός του κόμματος.

http://www.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.