Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Αντώναρος ο απίθανος: Του φταίει… ο Παπανδρέου για το φιάσκο στη ΝΔ!

Καλεσμένος στην πρωϊνή εκπομπή του Mega ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος, σχολίασε τον χθεσινό τραγέλαφο της ΝΔ, ρίχνοντας το φταίξιμο… στον Γιώργο Παπανδρέου!

Ναι, καλά διαβάσατε. O κ. Αντώναρος μιλώντας στην εκπομπή των Καμπουράκη – Οικονομέα, εκτόξευσε πυρά για την οργάνωση των εσωκομματικών εκλογών λέγοντας ότι την ανέλαβαν άνθρωποι που δεν έχουν οργανώσει ούτε εκλογικό περίπτερο στη ζωή τους, ενώ τόνισε ότι δεν υπήρχαν καν φορτιστές για τα laptop.

«Απέφυγα συνειδητά να μιλήσω με τον Κώστα Καραμανλή από την Παρασκευή το μεσημέρι είπε» θέλοντας να μην αναφερθεί στην θέση του πρώην πρωθυπουργού για τα τελευταία γεγονότα.

Όπως υπογράμμισε, είναι οργισμένος με τις εξελίξεις και είπε ότι ζητά εδώ και καιρό σύγκλιση συνεδρίου και πάγωμα της διαδικασίας των εκλογών.

Στη συνέχεια, τάχθηκε μάλιστα υπέρ της εκλογής του προέδρου του κόμματος από μέλη της ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας το φόρεσε ο Γιώργος Παπανδρέου, και από την τάση που είχαμε εκείνη την εποχή να μιμούμαστε το ΠΑΣΟΚ, το ακολουθήσαμε» .

Τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου «φταίει» για όλα σε αυτή την χώρα. Ακόμη, και για τα εσωκομματικά της ΝΔ…

http://thecaller.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.