Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Επίθεση του Κινήματος στην ΝΔ για τα περί “δυσφήμισης της χώρας” από τον Γιώργο Παπανδρεόυ

Επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με αφορμή δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί «δυσφήμισης της χώρας από τον Παπανδρέου».

Το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο κ. Παπανδρέου έχει μιλήσει για «διεφθαρμένη χώρα», αλλά για την ανάγκη καταπολέμησης της διαφθοράς, για την οποία επιρρίπτει την πλήρη ευθύνη στη ΝΔ,.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κινήματος έχει ως εξής:

“Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, για άλλη μια φορά, επαναλαμβάνει συνειδητά ψεύδη περί «δυσφήμισης της χώρας από τον Παπανδρέου».

Όταν όλοι πλέον γνωρίζουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ουδέποτε αναφέρθηκε σε «διεφθαρμένη χώρα». Μίλησε, όμως, για την ανάγκη καταπολέμησης της διαφθοράς, που κατατρώει τον πλούτο του Eλληνικού λαού.

Αυτό φαίνεται να ενοχλεί την ΝΔ, που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαφθορά, τα σκάνδαλα, τη διαπλοκή, το πελατειακό κράτος, και τελικά τα πλαστά στοιχεία που αποτέλεσαν τη μεγαλύτερη δυσφήμιση και απώλεια αξιοπιστίας της Ελλάδας.

Μια πολιτική που εφάρμοσε η ΝΔ και έφθασε τη χώρα στο ζενίθ της αναξιοπιστίας και στο χείλος της χρεοκοπίας, με αποτέλεσμα να είναι απαγορευτική η έξοδός μας στις αγορές και να χρειαστούμε την βοήθεια των εταίρων μας.

Αποδεικνύεται ότι η Δεξιά στην Ελλάδα ακόμη προσποιείται ότι δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και κυρίως ποιες είναι οι ευθύνες της, για όσα ζούμε.

Αυτό όμως πρέπει να το αντιληφθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνά σήμερα και με πολλές επιλογές του αθωώνει τους καταστροφείς της χώρας.

Από την άλλη, βήμα βήμα έρχονται στα λόγια μας για τις πραγματικές αιτίες του μνημονίου, καθώς και για την ανάγκη ενός Ελληνικού Σχεδίου εξόδου από την κρίση για την Μεταπελατειακή Ελλάδα.

Η πραγματικότητα, σήμερα, δεν σηκώνει ανταλλαγή «εξυπνακίστικων» στερεοτύπων μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ.

Απαιτεί να ειπωθούν αλήθειες, για να οικοδομήσουμε μια πορεία βιώσιμη και αξιοπρεπή για την Ελλάδα.”

http://lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.