Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Πως εξοντώνεις οριστικά έναν (πολιτικό) βρικόλακα;;;

Εγώ σύντροφοι να δεχτώ, πως το πρόβλημα ήταν ο "Προδότης"! Και δεν αναφέρομαι στους ...αυθεντικούς, αγνούς, παρθένους, πατριώτες, αντιμνημονιακούς αγωνιστές! Στους «καμμένους», στους «θα σου φέρω κινέζικα» (φράγκα και ουχί ενδύματα), στους «δώσε κουτόφραγκε επιδότηση, αλλά «τα τέτοια μου θα πάρεις πίσω»»! Αυτοί δε χρησιμοποιούν εισαγωγικά στη λέξη προδότης ούτε καν για τους τύπους!!! Τη στήνουν την κρεμάλα στο πι και φι και φτύνουν και το κουκούτσι που λέει ο λόγος ... Άστους αυτούς! Κι ας σέρνεται ξοπίσω τους ο κυρίαρχος πλην όμως ...εξαπατημένος λαός ! Από φόβο! Και από φτώχια! Και από γκρίνια! Μ’ αυτούς θα ασχοληθούμε στο μέλλον. Άμα και εφόσον πληρούν κριτήρια "κυβερνώσας" αριστερής πλην όμως πατριωτικής πρότασης διακυβέρνησης (δηλαδή, μάλλον ποτέ)

Αναφέρομαι στους άλλους, τους ...μνημονιακούς. Τους ευρωπαϊστές. Πασόκους (κυρίως πασόκους), δεξιούς, μεταρρυθμιστές, εκσυγχρονιστές, αυτούς. Αυτούς τους γουαναμπήδες, που ακόμα και σήμερα (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) στηλιτεύουν εκτός από τις προδοτικές συμβάσεις που υπέγραψε/δρομολόγησε ο "Προδότης" με χωρίς, ή με ολίγη διαπραγμάτευση, στηλιτεύουν και την ανεπάρκεια (του προδότη Παπανδρέου) στην παραγωγή και προαγωγή μεταρρυθμίσεων! Ακόμα και αυτούς που πρόκριναν (και ακόμα προκρίνουν) την επιλογή του τεχνοκράτη, του απαλλαγμένου από πολιτικές αγκυλώσεις και εξαρτήσεις Π/Θ της χώρας κύριου Λουκά Παπαδήμου!!!
Σήμερα λοιπόν όλοι σιωπούν!!!! Ξαφνικά ΔΕΝ είναι και τόσο μεταρρυθμιστές, ΔΕΝ είναι και τόσο εκσυγχρονιστές! Παρά μονάχα σιγοντάρουν το νέο λαϊκιστικό άσμα "τροπολογίες υπάρχουν". Έλα πάρε κόσμεεεεεε, και ταξί έχω, και βυτίο έχω, και σύγκλητο έχω, να τα δώσω;;;;;
Τόσες πλατφόρμες και τόσα Ζάππεια ένθεν και ένθεν, χαμένα στην άγρα ψήφων σε θολά νερά.

Και η κοινωνία σαστισμένη! Τη μία της ζητάνε να συμμορφωθεί, να ματώσει για την ακρίβεια, να ζήσει με όρους χαμηλότερου βιοτικού επιπέδου στο όνομα της δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας, μπας και βγούμε από την κρίση και από την άλλη, της κλείνουν πια φανερά το μάτι, φλερτάροντας πάλι με το ρουσφέτι και την ...επανίδρυση του κράτους με όρους ...Καταλληλότερου! Και όλα εκείνα τα μέτωπα που είχαν ανοίξει επί "Προδότη" Παπανδρέου με συντεχνίες, συμφέροντα και επαγγέλματα, ξάφνου ΟΛΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ!

Το παραμύθι σύντροφοι έχει πάντα δράκους. Μερικοί θα αποσυρθούν, τους πιάνει βλέπεις το νέο ...συνταξιοδοτικό. Πάρε παράδειγμα τη Βασούλα (ναι δράκαινα είναι κι αυτήν, γιατί σου κάνει εντύπωση): η πρώην υπεχωδε, υπεσδδα, ανάπτυξης, εμπορίου etc etc (που όσο και αν έψαξα, ΜΙΑ αυτοκριτική της ΔΕ βρήκα) έπαψε να ψάχνει τον Ιππότη της! Αλλιώς θα κατέβαινε υποψήφια προς αναζήτηση, προς βρώσιν και πόσιν!

Έχει και δράκουλες! Πιο αιμοβόρους!!! Αυτοί όμως, όσους γάμους και να κάνουν μεταξύ τους, ατροφούν, παραμορφώνονται και κυρίως συρρικνώνονται μόλις αντικρύσουν το φως του ήλιου...

πως εξοντώνεις λοιπόν οριστικά ένα βρικόλακα;;;  φτου σκόρδο και φτου σταυρό ...προτίμησης!!! Α, …και ένα ξύλινο παλουκι ;)))

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.