Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης εξαπολύει ευθείες βολές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου για τα εμβάσματα του εξωτερικού.

Τις δηλώσεις του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, σχετικά με τις καταθέσεις υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό σχολίασε το κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Μιχάλης Καρχιμάκης.

Εξαπολύοντας ευθείες βολές όχι για τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, αλλά για τον υπουργό Οικονομικών εκείνης της περιόδου Ευάγγελο Βενιζέλο, που επέτρεψε την φυγή δισεκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό αλλά και δεν προχώρησε και σε κανέναν έλεγχο εμβασμάτων από το 2000 και μετά.

Δείτε την δήλωση Καρχιμάκη
Διαβάζω το κάλεσμα πολιτικού στελέχους προς την Πρόεδρο της βουλής,να ζητήσει να φέρουν πίσω στην Ελλάδα όσοι απο τους βουλευτές εχουν μεταφέρει τα χρήματα τους στο εξωτερικό.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Μήπως ομως πρέπει πρώτα απ όλα να ελεγχθούν αν ειναι φορολογημενα;
Και απο ποια πηγή προήλθαν για να εξαχθούν εκτός Ελλαδος ;

Γιατι ομως κάποιος υπουργός οικονομικών (γι αυτόν δεν θα πούμε τίποτα) πολιτικά ολιγώρησε εμπόδιζοντας στην ουσία παρα τις συνεχείς προτάσεις και ενοχλήσεις προς αυτόν
να γίνει ο έλεγχος,αν φορολογήθηκαν τα χρήματα 700.000 ελλήνων περίπου,που έβγαλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό μεταξύ των οποίων πιθανόν και κάποιοι βουλευτές,απο το έτος 2000 μέχρι και σήμερα;

Ας μην πετάμε λοιπόν το τόπι στην εξέδρα με μισές αλήθειες.
Όλα στο φως.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.