Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

8 Μαρτίου 2015 - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ

Γ.ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ

- Παγκόσμια Ημέρα της ΓΥΝΑΙΚΑΣ - Η "αριστερή" κυβέρνηση δεν έχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟ . Θέμα βαθιά πολιτικό. Τέσσερις αναπληρώτριες ανάμεσα σε καμιά σαρανταριά μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, εκ των οποίων η μία η Τασία Χριστοδουλοπούλου ακόμη αόρκιστη (γιατί απαιτείται νόμος...)

-Ο κ. Τσίπρας "ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ", όπως δήλωσε - Σαφής πολιτικός λόγος με βάθος και πρόσφορος για μαρξιστική ανάλυση!!! Ειδικά όταν την αδράνεια, την αμηχανία και την άρνηση σοβαρότητας που μας φέρνει πιο κοντά στην χρεωκοπία και την απομάκρυνση απο την Ευρώπη, την ονομάζουμε "εθνική περηφάνεια"

- Ο Βαρουφάκης, που χειρίζεται τα οικονομικά της χώρας ανάμεσα σε δεκάδες άσχετες συνεντεύξεις, εκατοντάδες καθημερινά τουιτταρίσματα, προσωπικές αντεγκλήσεις με διεθνείς αρθρογράφους για προσωπικά του θέματα, "αυθόρμητες" εμφανίσεις, εξώφυλλα , στέλνει και τη λίστα του προς τέρψιν των εταίρων με δράσεις όπως τη δημιουργία "ερασιτεχνών ερευνητών" με στόχο οι "στρατολογημένοι" φοιτητές, νοικοκυρές, τουρίστες κλπ να "ενισχύσουν τη φορολογική ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ πολιτών και επιχειρηματιών".
Φιλοδοξώντας με τέτοιες προτάσεις να ξεμπλοκάρει τη δόση των 7,5 δις για την οποία μέχρι προχθές έλεγε ότι η χώρα δεν χρειάζεται !!!

-Η Πρόεδρος της Βουλής με τις πολλαπλές αρμοδιότητες που η ίδια αποδίδει στον Εαυτό της (συγκαλεί Κοινοβουλευτική Ομάδα, προίσταται και επιτιμά τον αρμόδιο Εισαγγελέα που δεν δίνει άδεια στους κρατούμενους χρυσαυγίτες για να παρίστανται στη Βουλή, σε έξαρση επικινδυνότητας λειτουργώντας ως Συνταγματικό Δικαστήριο κρίνει αντισυνταγματικούς τους νόμους στην ψήφιση των οποίων δεν παρίσταντο οι παραπάνω κρατούμενοι), αφού εχθές τίμησε με την παρουσία της την εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση στη Ρόδο (λογικό), ξεχνώντας όμως την πάγια θέση εδω και χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ κατά των παρελάσεων και τους γραφικούς ακτιβισμούς του χρόνια με πανώ απέναντι στις εξέδρες (τότε βέβαια καθόταν μερκελιστές και γερμανοτσολιάδες) , σήμερα θα συναντηθεί όπως αναφέρει ανακοίνωσή της με τις (πολυεκμεταλλευμένες πολιτικά) απολυμένες καθαρίστριες, μάλλον για την ημέρα της γυναίκας και μάλιστα το σημαντικό γεγονός αυτό θα προβληθεί απευθείας απο το Κανάλι της Βουλής.

Θα μπορούσε η ημέρα αυτή να ονομαστεί και "ΣΕΜΝΟΤΗΤΑΣ - ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑΣ " ή καταπολέμησης της ανθρωπιστικής κρίσης , αν κρίνει κανεις απο τα λουδοβίκεια λάιφ στάιλ εξώφυλλα της Κωνσταντοπούλου στο ΒΗΜΑgazino και του Βαρουφάκη στο Esquire, συνυπολογίζοντας βέβαια την μετατροπή του ελικοπτέρου Σινούκ σε προσωπικό καθημερινό ταξί του ΥΠΕΘΑ κ Καμμένου, ο οποίος στη χθεσινή παρέλαση απάντησε στους Τούρκους με το επίσης πολιτικότατο "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει" !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.