Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

Έξαλλος ο Φίλης:Πρόκληση η αύξηση μισθών στη ΔΕΗ ‘από την πίσω πόρτα’

"Μύδρους" κατά του Μαξίμου εξαπέλυσε μέσω Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας "υποκριτικό να επικαλούνται τη συμφωνία των κοινωνικών εταίρων", τονίζοντας ότι η σύμβαση για τα "τροφεία των εργαζόμενων" είναι προκλητική.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο βουλευτής Νίκος Φίλης σχολιάζει με ιδιαίτερα επικριτικό τόνο τόσο την ουσία του θέματος όσο και τα όσα υποστήριξε εκ των υστέρων το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Νίκος Φίλης τονίζει ότι είναι προκλητική η “αύξηση από την πίσω πόρτα” όπως την χαρακτηρίζει, αλλά και υποκριτικό να επικαλείται κανείς την συμφωνία των κοινωνικών εταίρων, όπως έκανε το Μαξίμου με non paper. «Όλοι κρινόμαστε» καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση Φίλη, υπό τον Τίτλο «Όχι Πόντιοι Πιλάτοι»:

«Οταν η κυβέρνηση ιδρώνει να βρει ευρώ το ευρώ τα χρήματα για τα κουπόνια σίτισης των φτωχών στη χώρα μας, είναι προκλητικό να υπογράφεται σύμβαση με τα περιβόητα… «τροφεία» για εργαζόμενους, δηλαδή αυξήσεις μισθών απο την πίσω πόρτα.

Και είναι υποκριτικό να επικαλούνται την συμφωνία των κοινωνικών εταίρων, όταν μάλιστα ο εργοδότης είναι δημόσια επιχείρηση. Όλοι κρινόμαστε!»
filis-facebook
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.