Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

O Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Πεταλωτής, για τη σημερινή γενική απεργία

Σήμερα η πάνδημη έκφραση των Ελλήνων πολιτών αποδεικνύει την τεράστια διάσταση της κυβέρνησης με την αντίληψη της κοινωνίας  στα πολύ σημαντικά ζητήματα του Ασφαλιστικού και του Φορολογικού. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ βάσισε την άνοδό του στην απόλυτη άρνηση κάθε αναγκαίας μεταρρύθμισης και  υποσχόμενος τα πάντα. Σήμερα βρίσκεται αντιμέτωπος με την πραγματικότητα. Και δυστυχώς  χάνεται για άλλη μια φορά η δυνατότητα κατανόησης της άμεσης ανάγκης για σχεδιασμό και εφαρμογή ενός βιώσιμου ασφαλιστικού αλλά και σταθερού φορολογικού συστήματος, μακριά από παθογένειες, αδικίες, συντεχνιασμούς και δογματισμούς. 
 
Για το σχεδιασμό ενός Ασφαλιστικού και Φορολογικού ενταγμένα σε ένα Γενικό Σχέδιο για την επιβίωση της χώρας και της εξόδου της από την κρίση, που θα συμβάλλει στην εμπέδωση σχέσης εμπιστοσύνης πολιτών και επενδυτών με το Κράτος, την οποία η κυβέρνηση τορπιλίζει ακόμη περισσότερο. 
 
Το αναγκαίο Γενικό  Σχέδιο, το οποίο οι πολίτες δεν βλέπουν και απογοητεύονται και που δυστυχώς ούτε η Κυβέρνηση, ούτε η Αντιπολίτευση παρουσιάζουν, ενώ η μεταξύ τους αντιπαράθεση περιορίζεται απλώς και μόνον στη νομή της εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.