Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Απάντηση με… νόημα

Απάντηση στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο και τα όσα πρότεινε περί …κλεισίματος όλων των αρχηγών κομμάτων και κινήσεων στον χώρο σε ένα δωμάτιο έως ότου να υπάρξει αποτέλεσμα μεταξύ τους, δίνει ο Μιχάλης Καρχιμάκης, κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

«Είπε ο Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑΡ, για τη συνεννόηση του Δημοκρατικού χώρου, να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο και να μη βγούμε χωρίς αποτέλεσμα. Όπως έγινε, λέει, η αρχή τονΣεπτέμβρη», θυμίζει, για να προσθέσει αμέσως μετά με νόημα «κάτι που ξέχασε ίσως άθελά του και τον Σεπτέμβρη και στη δήλωσή του τώρα».
Τι προσθέτει; Πως όλο αυτό πρέπει να γίνει με ειλικρίνεια, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς προσβλητικές συμπεριφορές και χωρίς δεύτερες σκέψεις. «Νομίζω καταλαβαινόμαστε»,λέει, απευθυνόμενος σαφώς στην ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη και με αφορμή τη στάση της στις προσκλήσεις συνεργασίας προς το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.«Είπε ο Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑΡ, για τη συνεννόηση του Δημοκρατικού χώρου, να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο και να μη βγούμε χωρίς αποτέλεσμα. Όπως έγινε, λέει, η αρχή τονΣεπτέμβρη», θυμίζει, για να προσθέσει αμέσως μετά με νόημα «κάτι που ξέχασε ίσως άθελά του και τον Σεπτέμβρη και στη δήλωσή του τώρα».
Τι προσθέτει; Πως όλο αυτό πρέπει να γίνει με ειλικρίνεια, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς προσβλητικές συμπεριφορές και χωρίς δεύτερες σκέψεις. «Νομίζω καταλαβαινόμαστε»,λέει, απευθυνόμενος σαφώς στην ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη και με αφορμή τη στάση της στις προσκλήσεις συνεργασίας προς το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
- See more at: http://www.matrix24.gr/2016/02/apantisi-me-noima/#sthash.mPBoeCPZ.8v1CJvTw.dpuf
Απάντηση στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο και τα όσα πρότεινε περί …κλεισίματος όλων των αρχηγών κομμάτων και κινήσεων στον χώρο σε ένα δωμάτιο έως ότου να υπάρξει αποτέλεσμα μεταξύ τους, δίνει ο Μιχάλης Καρχιμάκης, κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. - See more at: http://www.matrix24.gr/2016/02/apantisi-me-noima/#sthash.mPBoeCPZ.8v1CJvTw.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.