Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Γαλάζια υποκρισία! Βαγγέλα, ξέρω τι έκανες το 2010 με τον Σαμαρά!

Ως επιτομής της υποκρισίας μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Μεϊμαράκης προστέθηκε στα στελέχη της ΝΔ που πεισματικά αρνούνται καν να αγγίξουν την στάση του κόμματος τους τον Μάιο του 2010 στην ψήφιση του πρώτου μνημονίου αλλά και γενικότερα την εμπρηστική και καταστροφική στάση του Α. Σαμαρά ο οποίος πρωταγωνιστούσε τότε στον δήθεν αντιμνημονιακό αγώνα και ανατίναζε κάθε γέφυρα συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων (για να μην ξεκινήσουμε να λέμε πάλι για την απόλυτη προστασία στην εγκληματική πενταετία Καραμανλή της οποία ήταν άλλωστε πρωταγωνιστές)


Είναι λοιπόν υποκριτικό από πλευράς του πρόεδρου της ΝΔ να ισχυρίζεται οτι το πρόβλημα στη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων ξεκίνησε το 2012. Ο «καρκίνος» του πολιτικού συστήματος αναπτύχθηκε στις πλατείες των αγανακτισμένων όπου τότε ο κ. Σαμαράς επένδυε πολιτικά ώστε να οδηγηθεί σε πτώση η τότε κυβέρνηση.

Δεν μας είπε ο κ. Μεϊμαράκης που τα …λέει έξω από τα δόντια που θα ήταν σήμερα η χώρα αν το 2010 αυτός και το κόμμα του δεν ανταγωνιζοταν τον ΣΥΡΙΖΑ σε λαϊκισμό. Πολύ brutal αλλά όπως πάντα οι αλήθειες μισές…

Αναρωτήθηκε ο Βαγγέλας σήμερα «γιατί να μην μπορεί να συνεννοηθεί ένας δεξιός με έναν αριστερό; Έχουν τα προβλήματα χρώμα;» Δείτε το βίντεο το 2010 στο οποίο ο Βαγγέλας ζητά (όπως και ο Σαμαρά τότε) απόν την κυβέρνηση αλλαγή πολιτικής… Όλοι θυμόμαστε τη συνέχεια



Διαβάστε τι είπε σήμερα ο Βαγγέλας και πως εντέχνως ξεχνά οτι είχε συμβεί πριν το 2012…

«Το 2012 μπορούσαμε να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε και να αφήσουμε πίσω όλα όσα μας χώριζαν προκειμένου η χώρα να βρει το βηματισμό της. Αν είχαμε συνεννοηθεί το 2014, στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, θα είχαμε επανέλθει στην κανονικότητα» πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Οι άλλες χώρες με μνημόνιο είτε βγήκαν από αυτό, είτε βγαίνουν από το μνημόνιο, επειδή οι πολιτικοί συνεννοήθηκαν, είπε ο αρχηγός της ΝΔ και αναφερόμενος στην Ελλάδα διερωτήθηκε: «Γιατί να μην μπορεί να συνεννοηθεί ένας δεξιός με έναν αριστερό; Έχουν τα προβλήματα χρώμα;».
http://thecaller.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.