Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Πλήρης αλαζονείας και φοβούμενος προσωπικές ευθύνες ο κ. Τσίπρας

Από το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση

Kατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, δυστυχώς ο κ Τσίπρας παριστάνοντας ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες ενός Πρωθυπουργού και με κύριο στόχο να εξευμενίσει το σπαρασσόμενο από προσωπικά ξεκαθαρίσματα κόμμα του, διαστρέβλωσε πλήρως την πραγματικότητα .

Πλήρης αλαζονείας και φοβούμενος προφανώς και προσωπικές ευθύνες για την ανοχή στο αποκαλυπτόμενο από τον ίδιο τον πρώην Υπουργό του σχέδιο εκτροπής από κάθε νομιμότητα και εξόδου από το ευρώ, το παρουσίασε ως «σχέδιο άμυνας στις πέσεις των εταίρων».

Όταν υπουργοί του και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά, ακόμη και σήμερα τάσσονται υπέρ της εξόδου από την Ευρωζώνη, ο κ. Τσίπρας εμφανώς ψευδόμενος, «ορκίζεται» κραυγαλέα ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο σχέδιο, χρησιμοποιώντας φθηνά σοφίσματα και απλοϊκές δικαιολογίες για να το «τεκμηριώσει», κάνοντας προφανώς πρόβα για επερχόμενους απολογητικούς του λόγους. Για τότε που θα αποκαλυφθεί πλήρως η τεράστια ζημιά, δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ από τον ερασιτεχνικό και καταστροφικό, για τη μέση ελληνική οικογένεια, τρόπο που χειρίστηκε μαζί με τον κ. Βαρουφάκη την μη-διαπραγμάτευση, για την οποία ακόμη και σήμερα θέλει να πείσει ότι ήταν «σκληρή».

Ο κ . Τσίπρας ο οποίος έφθασε στο σημείο σήμερα να ισχυρίζεται ότι ουδέποτε είπε στο παρελθόν ότι «θα σχίσει τα μνημόνια», φέρνοντας τελικά ο ίδιος το βαρύτερο όλων, καλά θα κάνει να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει για σκάνδαλα προηγούμενων κυβερνήσεων.

Να του θυμίσουμε, γιατί δυστυχώς κανείς δεν του το θύμισε (θα περίμενε κάθε δημοκρατικός πολίτης κάτι να πει η κ. Γεννηματά, γιατί άραγε το φοβήθηκε;), την πληθώρα νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης Παπανδρέου, τις οποίες η τότε αντιπολίτευση Σαμαρά – ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε και που άλλαξαν πραγματικά το τοπίο της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, της ΠΡΟΛΗΨΗΣ και της ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.