Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

..Η ...αμνησία του Κεφαλογιάννη ...

Ο νεοεκλεγείς γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, σε παρέμβασή του υποστήριξε οτι ο υπεύθυνος για τη σημερινή κρίση στη χώρα είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον Κεφαλογιάννη λοιπόν, «πολιτικές ευθύνες έχουν ήδη καταλογιστεί από την Ιστορία. Η κρίση έχει ένα όνομα και επώνυμο, εί
ναι Ανδρέας Παπανδρέου και νοοτροπίες ΠΑΣΟΚ που μετακόμισαν στον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, αυτή είναι η πολιτική ενοχή που θα καταγράψει η Ιστορία και υπάρχουν ασφαλώς και ποινικές ευθύνες όπως αυτές του κ. Τσοχατζόπουλου και άλλων, οι οποίοι παρουσιάζονται με αποδείξεις ότι είναι έκνομοι...».

Ο Κεφαλογιάννης, ο οποίος προφανώς έχει μια μορφή επιλεκτικής αμνησίας, ώστε ξεχνά ότι το ρουσφετολογικό κράτος ξεκίνησε επί ΕΡΕ εδραιώθηκε επί κυβερνήσεων Ν.Δ, με αποκορύφωμα τις τεράστιες ευθύνες τις τελευταίας διακυβέρνησης Καραμανλή, με τους κουμπάρους. τα Βατοπέδια και την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος.

Ποιος έχει το δικαίωμα να μιλά για τον Ανδρέα Παπανδρέου, έναν πολιτικό που έδωσε το δικαίωμα στον πολίτη να εκφραστεί, δικαίωμα που επί δεκαετίες του στερούσε η ΕΡΕ και η ΝΔ, έναν πολιτικό που έδωσε τη δυνατότητα στον πολίτη να έχει δικαίωμα στη ζωή (αγρότη, εργαζόμενο, συνταξιούχο) που επί δεκαετίες η ΕΡΕ και η ΝΔ είχαν στο περιθώριο, ένα πολτιικό που έδωσε όραμα σε έναν λαό και ελπίδα.

Αν δεν θυμάται, λοιπόν, ας σεβαστεί τουλάχιστον την προσωπικότητα του Ανδρέα Παπανδρέου και την προσφορά του στον ελληνικό λαό, γιατί τελικά αυτό που θα καταλογίσει η Ιστορία θα είναι η αδυναμία του κόμματος του να συντρίψει το κράτος της διαφθοράς και της διαπλοκής, με το οποίο συγκρούστηκε ως το τέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.