Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Θα τολμήσουμε?

Γράφει ο Ν Βράχος

Οι εκλογές, πρέπει και μπορεί, να γίνουν το πρώτο και ουσιαστικό βήμα, για μια άλλη Ελλάδα, που πραγματικά να ανήκει στους Έλληνες.
Απλά θυμήσου, πως φτάσαμε εδώ από το 2004 μέχρι σήμερα.

Μέχρι τότε ΟΛΑ σχεδόν τα οικονομικά μεγέθη ήταν υπό έλεγχο, το χρέος 178 Δις. ευρώ και το έλλειμμα γύρω στο 2-3 % . Σήμερα ξέρεις και τι συνέβη και ποιοι φταίνε, που η χώρα μέχρι το 2009 έφτασε στα όρια της χρεοκοπίας.
Ξέρεις επίσης, ότι όλη σχεδόν η αντιπολίτευση ΑΡΝΗΘΗΚΕ να πάρει μέρος και να συμπαρασταθεί στην νεοεκλεγείσα τότε κυβέρνηση, που ήλθε πρόσωπο με πρόσωπο με το χάος.
Και το πιο εγκληματικό είναι, ότι όχι μόνο δεν βοήθησαν την κυβέρνηση και την Ελλάδα, αλλά βρήκαν ’’ευκαιρία’’ να υπονομεύσουν και κάθε θετικό βήμα που γινότανε , για την σωτηρία της Ελλάδας.

Προκειμένου δηλαδή να αποτύχει η κυβέρνηση και να ‘’διεκδικήσουν’’ τη θέση της οργίασαν. ΕΚΑΨΑΝ και ότι υπόλοιπο είχε μείνει από την αδηφαγία της κυβέρνησης Καραμανλή. Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας του 3%, Καμμένος της καμένης φλάντζας, Χρυσοδολοφόνοι απόγονοι των εγκληματιών του εμφυλίου και άλλοι ΕΚΑΨΑΝ !!!! την Ελλάδα.

Είναι γνωστά σε όλους , τα όσα συνέβησαν. Είναι γνωστό σε όλους το αποτέλεσμα αυτής της οργανωμένης πολιτικής Μαφίας, να αρπάξει την ‘’ευκαιρία’’ κι ας καιγόταν κυριολεκτικά η Ελλάδα και οι Έλληνες. Κι όλα αυτά ΓΙΑΤΙ ????? Όπως αποδεικνύεται κάθε μέρα, προσπάθησαν να ρίξουν την κυβέρνηση, να καταστρέψουν την Ελλάδα και τελικά να θέσουν σε εφαρμογή το πρόγραμμα ΣΩΤΗΡΙΑΣ της κυβέρνησης Παπανδρέου που υπονόμευσαν και έριξαν.

Οι εκλογές είναι ευκαιρία, αφ΄ ενός μεν να τιμωρήσουμε τους προδότες, αφ΄ετέρου να σκεφτούμε λογικά και ήρεμα ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ μας έσωσε. Υπάρχει Έλληνας σκεπτόμενος ψηφοφόρος που θα ξαναψήφιζε Αντώνη και Βαγγέλη, ή θα ψήφιζε Αλέξη, Πάνο και …Λαγό σήμερα ??? Αλήθεια που ήταν όλοι αυτοί και τι έκαναν όταν βρισκόμαστε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας? Έσκαβαν το λάκκο μας. Εμπρός λοιπόν να τους ρίξουμε στο λάκκο που έσκαψαν για μας.
Εμπρός λοιπόν να σκεφτούμε πως δεν χρεοκοπήσαμε.
Ποιος μας έσωσε από το εθνικό κακούργημα του Καραμανλή ?
Που είναι αυτός που μας έσωσε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.